هشدار سازمان هواشناسی برای بارش شدید باران و کاهش دما در بیشتر استان‌های کشور

هشدار سازمان هواشناسی برای بارش شدید باران و کاهش دما در بیشتر استان‌های کشور

سازمان هواشناسی با صدور هشدار سطح زرد از فعالیت سامانه بارشی و بارش برف، باران، تگرگ و کاهش دما در بیشتر استان‌های...

به گزارش خبرگزاری برنا؛ سازمان هواشناسی کشور برای دو سامانه بارشی و افزایش گرادیان فشاری هشدار سطح زرد صادر کرد که بر اساس این هشدار، نفوذ و فعالیت سامانه‌های بارشی( در نیمه غربی از سه شنبه و در نیمه شرقی از چهارشنبه کاهش محسوس دما) از شنبه تا روز پنج‌شنبه هفته جاری موجب بارش باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، بارش تگرگ در نقاط مستعد و بارش برف در ارتفاعات و نواحی با اقلیم سرد می‌شود.

این سامانه روز شنبه خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی، شمال سیستان و بلوچستان و ارتفاعات و دامنه مرکز کرمان و روز یک‌شنبه اردبیل، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، زنجان، غرب قزوین، همدان، لرستان، کرمانشاه، ایلام، خوزستان، خراسان شمالی، نیمه شمالی خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان را در بر می‌گیرد.

تمرکز این سامانه روز دوشنبه بر آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان، قزوین، کردستان، کرمانشاه، ایلام، لرستان، همدان، مرکزی، قم، چهارمحال و بختیاری، البرز، سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، خوزستان، ارتفاعات سمنان و شمال تهران و روز های سه‌شنبه و چهارشنبه بر آذربایجان شرقی، اردبیل، لرستان، آذربایجان غربی، اصفهان، البرز، ایلام، بوشهر، تهران، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، خوزستان، زنجان، سمنان، سیستان و بلوچستان، فارس، قزوین، قم، کردستان، کرمان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گلستان، گیلان، مازندران، مرکزی، هرمزگان، همدان و یزد خواهد بود.

روز پنج‌شنبه نیز خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، کرمان و سیستان و بلوچستان و نیمه شرقی سمنان درگیر این سامانه بارشی می‌شوند.

احتمال آبگرفتگی معابر و طغیان رودخانه‌ها

کاهش دید، احتمال اختلال در ناوگان حمل و نقل جاده ای، ریلی و هوایی، صاعقه، احتمال آبگرفتگی معابر، احتمال جاری شدن روان‌آب، احتمال طغیان رودخانه‌ها، در نواحی کوهستانی به ویژه گردنه‌ها کولاک برف و احتمال آسیب به صنعت کشاورزی به ویژه در مورد کاهش دما از مخاطرات این سامانه اعلام شده است.

سازمان هواشناسی کشور به اجتناب مطلق از اتراق در بستر و اطراف مسیل‌ها و احتیاط در گذر از حاشیه رودخانه‌ها توصیه کرده است.

همچنین احتیاط در سفرهای برون شهری و به همراه داشتن تجهیزات لازم در صورت سفر با خودرو، از جمله لباس زمستانی و سوخت کافی ضروری است.

کوهنوردان باید در فعالیت‌های کوه‌نوردی احتیاط و عشایر از جابجایی در این شرایط خودداری کنند.

آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی، پاک‌سازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، آمادگی برای برف روبی توسط دستگاه‌های مربوطه و محدودیت در فعالیت‌های کشاورزی در نواحی سردسیر نیز برای پیشگیری از مخاطرات این سامانه ضروری است.

لزوم تعطیل کردن فعالیت‌های عمرانی و عدم عبور و مرور و پارک خودرو در حاشیه ساختمان‌های نیمه کاره و درختان کهن‌سال

سامانه دوم افزایش گرادیان فشاری است که از روز یک‌شنبه تا پنج‌شنبه موجب وزش باد شدید و رخداد تندبادهای لحظه‌ای در بیشتر استان‌های کشور شده و در نواحی مستعد همراه با خیزش گردوخاک خواهد بود.

با خیزش گردوخاک شاهد کاهش کیفیت هوا و کاهش شعاع دید خواهیم بود که به دنبال آن موجب اختلال در ناوگان حمل و نقل، خسارت به تجهیزات شهری و برون شهری از جمله سقوط بنرها و تابلوهای تبلیغاتی، داربست‌ها و سازه‌های موقت و سقوط اشیاء از ارتفاعات و آسیب به صنعت کشاورزی می‌شود.

به همین منظور اجتناب از حضور در فضای باز و سفرهای غیر ضروری ر نواحی مستعد گردوخاک، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، تعطیل کردن فعالیت‌های عمرانی و عدم عبور و مرور و پارک خودرو در حاشیه ساختمان‌های نیمه کاره و درختان کهن‌سال توصیه شده است.

سیگنال نرخ دلار به بازار مسکن/ چگونه قیمت ملک 100 درصد... مخالفت دولت با اختصاص سهام عدالت به جاماندگان تغییر چیدمان سفره ندارها در 1401 ادامه روند کاهش و توقف تولید نفت در اقلیم کردستان عراق خریداران سکه بخوانند / حباب سکه افزایشی شد! شرایط دریافت وام فرزند دوم در سال 1402 نیمه جنون دلار / پیش شرط نزولی شدن قیمت دلار در 1402 مسافران هوایی در صورت گرانفروشی یا تاخیر می‌توانند شکایت کنند اطلاعیه سازمان امور مالیاتی در خصوص الزام اتصال به سامانه مودیان سهام عدالت میلیونی در انتظار این افراد فارس من| برای لغو مصوبه شورای عالی کار به دیوان عدالت شکایت می کنیم/ سفره کارگر کوچک نشود جابه‌جایی 40 میلیون وسیله نقلیه در تعطیلات نوروز امسال نرخ بیکاری در 1402 به کدام سمت می‌رود؟ سخنگوی سازمان هواپیمایی: احتمال تاخیر در برخی از پروازها وجود دارد ترافیک در محورهای شمالی همچنان سنگین است شرایط دریافت وام فرزند دوم اعلام شد دولت به وعده مهار تورم عمل کند/ چرا نمایندگان کارگری مصوبه حداقل مزد را امضا کردند جزيیات جدید از خودروهای وارداتی شاهکار جدید رنو را ببینید + تصاویر شرایط دریافت وام فرزندآوری در 1402 + جزيیات سیاست‌های کلی اصل 44 تجلی نگاه رهبر انقلاب به نقش دولت در اقتصاد شرایط دریافت وام فرزند دوم در سال 1402 آخرین خبرها از انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث سه میلیون خانه در کشور نیازمند نوسازی است جزيیات جدید از خودروهای وارداتی / متقاضیان بخوانند مصرف بنزین از 110 میلیون لیتر عبور کرد نرخ بیکاری در 1402 کمتر می‌شود یا بیشتر؟ | مهمترین دلیل کاهش نرخ بیکاری در سال‌های اخیر سرمایه گذاری 8 میلیارد دلاری در چابهار سالانه 500 میلیون بشکه نفت خام در کشور هدر می رود!/ 50 درصد از اتلاف انرژی در کشور قابل بهینه‌سازی ا... ابرتورم در راه است؟ نرخ بیکاری در 1402 به کدام سمت می‌رود؟ مصرف بنزین از 110 میلیون لیتر عبور کرد مسافران هوایی می‌توانند شکایت کنند 3 ریشه‌ تورم مزمن در اقتصاد ایران بازگشت بیت کوین به کانال 29000 دلار پس از یک سال تردد از محور چالوس و آزاد راه تهران- شمال ممنوع است قیمت دلار کولاک کرد | پیش بینی وحشتناک از قیمت دلار در روزهای آینده تفویض اختیار بخشودگی جرايم مالیاتی تا پایان اردیبهشت 1402 تمدید شد کاهش 25 درصدی بدهی خارجی کشور در دی ماه 1401 وزیر کار و تعاون: ادعای ایجاد 1 میلیون شغل درست است مصرف آب و برق مشترکان با حذف یارانه پرمصرف‌ها کاهش یافت چند توصیه به کشاورزان و باغداران برای مقابله با سرمازدگی وزیر کار: ادعای ایجاد 1 میلیون شغل درست است کاهش ناگهانی قیمت مرغ در بازار امروز | قیمت مرغ کیلویی چند؟ ابرتورم در راه است؟ / قاسمی: دولت به شدت مشغول چاپ پول است مصرف بنزین در 9 فروردین به 112 میلیون لیتر رسید/ رشد 3.5 درصدی مصرف قیمت جدید روغن نباتی و مایع چند؟ + جدول جزيیات برنامه بهینه‌سازی مصرف سوخت در 1402/ آغاز تعویض 4.5 میلیون بخاری فرسوده چگونه روغن زیتون اصل را از تقلبی تشخیص دهیم؟ الزام اشخاص حقوقی در پیوستن به سامانه مودیان مالیاتی