پیگیری خروج ایران ایر از خصوصی سازی و مولدسازی/ هما متولی اعزام 90 هزار زاير حج 1402 است

پیگیری خروج ایران ایر از خصوصی سازی و مولدسازی/ هما متولی اعزام 90 هزار زاير حج 1402 است

مدیرعامل هما گفت: به دنبال خارج کردن قطعی هما از فهرست واگذاری ها هستیم و در این‌باره فعالیت هایی انجام شده است در موضوع مولدسازی هم موضوع خروج هما را از این مصوبه دنبال می کنیم.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، کاپیتان فرزادی پور امروز در نشست خبری اظهار داشت: پس از آن که اوایل سال جاری مدیریت شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران را بر عهده گرفتم اولویت را بر حوزه آرامش نیروی انسانی قرار دادیم به هرحال پیش از این تجمعات بازنشستگی و برخی نارضایتی های شغلی در ایران ایر وجود داشت و ضرورت داشت که هما به یک آرامش نسبی برسد؛ البته بلافاصله پس از آن پروازهای حج 1401، پروازهای اربعین و عملیات جام جهانی قطر به هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران واگذار شد و لازم بود همه را به دقت اجرا کنیم و بدین ترتیب مدام درگیر ماموریت بودیم.

مدیرعامل هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران افزود: امروز چارچوب‌ها راهکارها و آینده شرکت همچنین برنامه سال1402 مشخص است، سال آینده عملیات سنگین حج را داریم که نسبت به عملیات حج 1401 تعداد زوار دو برابر بیشتر شده و به 90 هزار نفر رسیده است که باید با همین ظرفیت فعلی مسافران را جابجا کنیم.

فرزادی پور ادامه داد: ما در عملیات حج نگاه منفعتی نداریم در همین راستا شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران با کف نرخی پروازهای خود را انجام می‌دهد؛ در پروازهای حج سوخت هواپیما را از همین ایران تامین می کنیم.

وی درباره تاثیرات برقراری ارتباطات سیاسی ایران و عربستان در توسعه همکاری های حمل و نقل هوایی دو طرف، گفت: قطعا اگر روابط برقرار شود پروازهای بین ایران و عربستان نیز خواهیم داشت و پروازهای زیارتی آنها به شهرهای زیارتی ما برقرار می شود.

فرزادی پور ارتقاء کمی و کیفی ناوگان ایران ایر در سال آینده را یکی از برنامه‌های ایران ایران عنوان کرد و گفت: از دیگر برنامه های ما حرکت به سمت احیا و ارتقاء ناوگان است در حال حاضر 12 تا 14 فروند هواپیمای سرخط داریم و بیش از 30 فروند هواپیمای فعال داریم که از نظر تکنیکال و فنی مشکلی ندارند؛ برای فعال سازی ناوگان به دنبال مشارکت بخش خصوصی در تامین قطعه هستیم.

مدیرعامل هما بیان کرد: شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران ایرلاین حامل پرچم ایران است و ضرورت دارد مورد توجه خاص دولت و حمایت باشد.

فرزادی پور افزود: ما به دنبال خارج کردن قطعی هما از فهرست واگذاری ها هستیم و در این‌باره فعالیت هایی انجام شده است در موضوع مولدسازی هم موضوع خروج هما را دنبال می کنیم.

وی درباره پرواز های نوروزی گفت: همه ظرفیت‌های موجود را برای نوروز اختصاص داده ایم، هما در عرضه پروازهای داخلی فروش چارتری نداشت.

وی درباره پرداخت اقساط هواپیمای برجامی به صندوق توسعه ملی بیان کرد: هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران پیش از خرید همین هواپیماهای برجامی، بابت مسیرها و نرخ‌های تکلیفی یک هزار و 800 میلیارد تومان از دولت طلب داشت، اگر همین طلب را داده بودند ما هواپیماهای برجامی را بدون اقساط وارد می کردیم.

وی ادامه داد: امروز به گذشته هما فکر نمی کنیم و به فکر آینده هما هستیم به هرحال شرکت هواپیمایی ملی باید از سوی دولت حمایت شود؛ در حال حاضر قیمت قطعات هواپیما از نظر دلاری دو برابر شده است ضمن آنکه قیمت دلار هم در کشور ما نسبت به ریال افزایش یافته است و این هزینه‌های شرکت‌های هواپیمایی را افزایش می‌دهد و قطعا در موضوع اصلاح نرخ ها باید فعالیت‌های انجام شود که نهادهای متولی و سازمان هواپیمایی کشوری در این موضوع پیگیر هستند.

فرزادی پور بیان کرد در ستاد سفرهای نوروزی هما تمهیداتی نیز برای روزه‌داران در نظر گرفته است؛ همچنین در پروازهای خود در موضوع کترینگ تمرکز خاصی داشته ام و رضایت اغلب مسافران کسب شده است.

وی افزود: به تازگی هشت دستگاه ایر کاندیشن (خنک کننده هوا) توسط هما از شرکت های دانش بنیان داخلی خریداری و در فرودگاه های تهران، بندرعباس، اهواز، مشهد و غیره نصب شده است.

مدیرعامل هما اضافه کرد: شماره تلفن 46625151آماده پاسخگویی به مسافران و شماره تلفن 46621818 در موضوع بلیت و فروش بلیت و مشکلات مسفاران در این موضوع، آماده پاسخگویی به مسافران است.

مدیرعامل هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: ما برای ایام نوروز بلیت ها را بدون افزایش قیمت و در قالب دامنه نرخی در پروازهای داخلی عرضه کردیم.

پایان پیام/

قیمت طلا و سکه در پایان معاملات روز 3 فروردین پیش بینی وضعیت بورس در 1402/ آیا قیمت دلار بورس را تکان می دهد؟ حسین عبده تبریزی:صدای پای تورم ونزويلایی را می‌شنوید؟ نفت در سراشیبی کاهش قیمت نخستین محموله صادراتی ایران خودرو به ونزويلا رسید مشارکت سایپا و ایران خودرو برای ارايه خدمات امدادی در سراسر کشور رشد مصرف بنزین در استان های سیستان، فارس، کردستان و قم به ترتیب 46، 25، 30 و 50 درصد خاندوزی: مصمم به کاهش نرخ تورم هستیم/ ایران به بالاترین سطح صادرات نفت خود در 2 سال گذشته دست یافته ... بکارگیری تمام ظرفیت‌ها در راستای تحقق رشد تولید رکورد صادرات نفت ، باوجود تحریم نفتی مهار تورم قیمت محصولات کشاورزی‌ کمبودی در تامین مرغ ماه مبارک وجود ندارد هیچ کمبودی برای خرمای ماه مبارک رمضان نداریم پیش‌بینی اوضاع بورس در 1402 طلا به زودی گران تر می شود؟ 15 مورد ریزش سنگ در کندوان این خودرو نقلی جنسیس به اروپا می‌رود/ عکس عضو خانه کارگر: با مزد 8 میلیون تومانی یک دست کت و شلوار هم نمی‌توان تهیه کرد! طلا 8 دلار گران شد بی‌توجهی اوپک پلاس به بحران بانکی آمریکا/ کاهش 2 میلیون بشکه در روز تا پایان سال ادامه دارد جوابیه شرکت کروز به یک خبر قیمت جدید سکه و طلا اعلام شد + جدول نیازمند روش‌های نوین برای اکتشافات عمیق معدنی هستیم برند ژاپنی توشیبا بزودی 15 میلیارد دلار فروخته می شود جزيیات نهایی افزایش حقوق کارگران | مبلغ افزایش حقوق کارگران اعلام شد اثرات افزایش قیمت دلار بهار امسال نمایان می‌شود/ دو سناریو پیش روی تورم در اقتصاد ایران رشد 11 درصدی سفرهای نوروزی یک پیش‌بینی از قیمت مسکن در سال جاری ؛ آیا قیمت ها ریزش خواهد کرد؟ استفاده از این سامانه برای خرید و فروش ارز و سکه قیمت خودرو داخلی طی یک سال چقدر افزایش یافت؟ دولت برخی موارد را در بودجه لحاظ نکرده بود و ما چون کارشناس هستیم تغییراتی را رقم زدیم / مجلس سقف بو... وضعیت تورم بعد از نجومی شدن قیمت دلار صنعت خودرو در 1402 به کدام سمت می‌رود؟ ساعت کاری همه ادارات در ماه رمضان شناور شد قیمت مرغ گرم در بازار + فیلم مصرف 30 هزار و 762 مگاوات برق در ساعت 12 اول فروردین ساعت کاری همه ادارات در ماه رمضان شناور شد ایران به بالاترین سطح صادرات نفت خود در 2 سال گذشته دست یافته است وضعیت ارز در سال گذشته / دلار چند درصد بازدهی داش... توزیع 123 میلیون لیتر بنزین در دومین روز فروردین‌ خاندوزی: ایران به بالاترین سطح صادرات نفت خود در 2 سال گذشته دست یافت ساعت کاری همه ادارات در ماه رمضان شناور شد خبر جدید مخبر درباره برنامه دولت برای مهار تورم حکم غرامت 1.68میلیارد دلاری آمریکا علیه بانک مرکزی ایران+جزيیات وام فوری برای سهام عدالتی ها | ثبت نام وام فوری 13 میلیونی با سهام عدالت در سایت زیر قیمت پنیر در ماه رمضان اعلام شد + جدول خاندوزی: روسیه 2.76 میلیارد دلار در ایران سرمایه گذاری کرده/ افزایش 12 درصدی صادرات غیرنفتی در 11 ما... عرضه خرمای تنظیم بازاری از امروز/خرما کیلویی 71 هزار و 400 تومان «تشکیل سرمایه» لازمه تحقق رشد 8 درصدی قیمت جدید دلار اعلام شد (3 فروردین)