تبلیغات

معارفه یک شرکت در آستانه عرضه اولیه در فرابورس

معارفه یک شرکت در آستانه عرضه اولیه در فرابورس

مدیران شرکت کارخانجات رینگ اسپرت نور نی‌ریز، در نخستین نشست خبری ویژه عرضه اولیه سهام این شرکت در فرابورس ایران، ضمن تشریح روند توسعه و عملکرد مالی مجموعه، از برنامه افزایش سرمایه پیش از عرضه اولیه خبر دادند.

به گزارش پایگاه خبری بازار سرمایه ایران(سنا)، مرتضی زارعی نماینده ارزش‌گذار «رانیز» با اشاره به سابقه فعالیت این مجموعه گفت: شرکت کارخانجات رینگ اسپرت نور نی‌ریز فعالیت خود را از سال 1376 در شهرستان نی‌ریز با هدف تولید رینگ اسپرت و انواع قطعات آلومینیومی آغاز کرده است. این شرکت در سال 1403 در فرابورس پذیرش و در سال 1404 درج نماد شده است.

زارعی سرمایه فعلی شرکت رانیز را 700 میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: فرایند افزایش سرمایه این شرکت به یک ‌هزار و 500 میلیارد تومان در حال انجام است و امیدواریم پیش از عرضه اولیه نهایی شود.

او ادامه داد: پروانه بهره‌برداری اصلی این شرکت مربوط به تولید رینگ آلومینیومی با ظرفیت سالانه 2.5 میلیون حلقه است.

زارعی در خصوص روند توسعه این مجموعه افزود: ظرفیت تولید این شرکت از 1.2 میلیون حلقه در سال 1398 به 2 میلیون حلقه در سال 1403 افزایش یافته و در سال‌های اخیر تمرکز اصلی آن بر تولید رینگ آلومینیومی بوده است.
.

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد

Rejoining the server...

Rejoin failed... trying again in seconds.

Failed to rejoin.
Please retry or reload the page.

The session has been paused by the server.

Failed to resume the session.
Please retry or reload the page.