تبلیغات

پیشنهاد 10 میلیارد دلاری ایران به دشمن اتمی اسراي...

پیشنهاد 10 میلیارد دلاری ایران به دشمن اتمی اسراي...

علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران، در دیدار با محمد اسحاق دار، معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان...

علی لاریجانی امروز، 4 آذر 1404، در اسلام‌آباد با محمد اسحاق دار، معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان دیدار و گفت‌وگو کرد.

بررسی تحولات منطقه‌ای و ضرورت اقدام جمعی

در این دیدار، آخرین تحولات مهم منطقه‌ای و ضرورت اقدام جمعی کشورهای اسلامی برای مواجهه با چالش‌های مشترک بررسی شد. دو طرف بر این باور بودند که جهان اسلام نیازمند طراحی اقدامات عملی، هماهنگی گسترده و همکاری‌های منسجم برای مدیریت بحران‌های منطقه است؛ به‌ویژه رفع تهدید رژیم صهیونیستی علیه کشورهای اسلامی.

روابط راهبردی و ظرفیت‌های اقتصادی

لاریجانی با اشاره به پیوندهای دیرینه دو کشور، ارتقای سطح روابط ایران و پاکستان به سطح روابط راهبردی را یک ضرورت خواند و اظهار داشت: ظرفیت‌های اقتصادی دو کشور می‌تواند در سطحی بسیار فراتر از وضعیت کنونی عمل کند. وی خواستار رفع موانع موجود و تسهیل مسیر تعاملات اقتصادی شد و هدف‌گذاری افزایش مبادلات تا سقف 10 میلیارد دلار را دست‌یافتنی دانست.

همکاری مشترک در حمایت از فلسطین

در بخش دیگری از گفت‌وگو، دو طرف فلسطین را یکی از کانون‌های اصلی همکاری جهان اسلام عنوان کردند و بر اتحاد، همگرایی و تمرکز تهران و اسلام‌آباد در حمایت از ملت فلسطین تاکید کردند.

دو مقام در پایان، آمادگی خود را برای تداوم رایزنی‌های منظم و پیگیری عملی توافقات ابراز کردند.

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد

Rejoining the server...

Rejoin failed... trying again in seconds.

Failed to rejoin.
Please retry or reload the page.

The session has been paused by the server.

Failed to resume the session.
Please retry or reload the page.