تبلیغات

چقدر خسارت به خودروهای آسیب‌دیده در جنگ پرداخت شد؟

چقدر خسارت به خودروهای آسیب‌دیده در جنگ پرداخت شد؟

بیمه مرکزی اعلام کرد مجموع خسارت پرداختی به خودروهای آسیب‌دیده در جنگ رمضان و جنگ 12 روزه تا 11 آبان 1405 به 46 هزار و 996 میلیارد ریال رسیده است.

به گزارش خبرگزار مهر، بر اساس آخرین آمار بیمه مرکزی، مجموع خسارت پرداخت‌شده به خودروهای آسیب‌دیده در جنگ‌های رمضان و 12 روزه به 46 هزار و 996 میلیارد ریال رسیده است.

بر اساس این آمار، در بخش مربوط به جنگ رمضان، از مجموع 39 هزار و 346 فقره خسارت اعلام‌شده در 29 استان کشور، تاکنون 37 هزار و 289 مورد ارزیابی شده است. همچنین خسارت 34 هزار و 597 فقره خودرو به ارزش 42 هزار و 661 میلیارد ریال پرداخت شده است.

در ارتباط با خسارت‌های ناشی از جنگ 12 روزه نیز بیمه مرکزی تاکنون خسارت 4 هزار و 525 دستگاه خودرو را به ارزش 4 هزار و 335 میلیارد ریال پرداخت کرده است.

بر اساس اعلام بیمه مرکزی، فرایند رسیدگی به پرونده‌ها و پرداخت خسارت خودروهای آسیب‌دیده با هدف جبران زیان مالکان همچنان ادامه دارد.

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد

Rejoining the server...

Rejoin failed... trying again in seconds.

Failed to rejoin.
Please retry or reload the page.

The session has been paused by the server.

Failed to resume the session.
Please retry or reload the page.