رشد 15 درصدی کیفیت خودروها/ ارزبری 2 هزار دلاری تولید هر خودرو

رشد 15 درصدی کیفیت خودروها/ ارزبری 2 هزار دلاری تولید هر خودرو

دبیر انجمن قطعه سازان گفت: در سال جاری شاهد رشد 15 درصدی کیفیت خودروها بودیم که بر همین اساس هزینه های کیفیت خودروسازان هزار میلیارد تومان کاهش یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، منصور منصوری امروز در نشست خبری با اشاره وضعیت تولید در سال آینده، اظهار کرد: یکی از موارد مهمی که سال آینده با آن مواجه می‌شویم افزایش تیراژ تولید است؛ هم اکنون سایپا روزانه 2 هزار و ایران خودرو 2 هزار و 400 دستگاه تولید می‌کنند که به صورت عبور مستقیم است و دیگر خودروی ناقص تولید نمی‌شود؛ بنابراین وظیفه قطعه سازان سنگین‌تر می‌شود.

دبیر انجمن سازندگان قطعات و مجموعه‌های خودرو ارتقای کیفیت خودرو هم مورد توجه است، گفت: در سال جاری در بخش افزایش کیفیت خودروها رشد 15 درصدی داشته است. بر همین اساس نیز خودروسازان در سال جاری کاهش هزار میلیارد تومانی در هزینه‌های کیفیت داشتند.

وی به توسعه محصولات جدید اشاره کرد و افزود: سال آینده شاهد تولید خودروهای جدید از جمله اطلس خواهیم بود. یکی از خودروسازان امسال 1400 میلیارد تومان برای پروژه‌های جدید سرمایه گذاری کرده است.

دبیر انجمن سازندگان قطعات و مجموعه‌های خودرو با بیان اینکه همه این موارد مستلزم تعامل خوب بین قطعه ساز و خودروساز است، گفت: تعویق قیمت قطعات باید انجام شود؛ در حال حاضر این تعویق در انتهای سال انجام می‌شود که قطعه سازان را دچار مشکل می‌کند زیرا قطعه ساز طبق قیمت روز هزینه می‌کند اما مطالبات را با قیمت قبلی دریافت می‌کند.

منصوری افزود: پرداخت مطالبات باید 120 روزه باشد اما اتفاقی نیفتاده است؛ حدود 20 هزار میلیارد تومان مطالبات 120 روزه سازندگان قطعه از خودروسازان است.

وی اظهار کرد: برای تولید هر خودرو 2 تا 3 هزار دلار ارزبری داریم.

وی یادآور شد: تامین ارز مورد نیاز قطعه‌سازان به موقع انجام نمی‌شود و در این زمینه شاهد افزایش 40 درصدی هزینه‌ها هستیم، این در حالی است که بین 10 تا 15 درصد خودروهای با درصد داخلی سازی بالا را نیز مواد اولیه و قطعات خارجی تشکیل می‌دهد که نیازمند تامین ارز است.

منصوری تصریح کرد: دشواری تامین مواد اولیه داخلی از جمله فولاد، مس، آلومینیوم و غیره و متوقف شدن فروش اعتباری کارخانجات به قطعه‌سازان از دیگر مشکلات و موانع موجود بر سر راه تولید قطعه‌سازان است.

وی با اشاره به اینکه شاهد افزایش قیمت مواد اولیه هستیم، گفت: بر اساس برنامه وزارت صمت یک میلیون و 800 هزار دستگاه خودرو باید در سال 1402 تولید شود.

**قراردادهای بین قطعه سازان و خودروسازان شفاف نیست

همچنین فرهاد به نیا عضو هیات مدیره انجمن سازندگان قطعات و مجموعه‌های خودرو اظهار کرد: بسیاری از بنگاه‌های قطعه ساز هنوز مطالبات خود را از خودروسازان دریافت نکرده‌اند.

وی افزود: اگر برای تامین قطعه و پرداخت مطالبات اتفاقی نیفتد، چگونه قرار است 1.8 میلیون دستگاه خودرو تولید شود؟

به نیا اضافه کرد: قراردادهای بین قطعه سازان و خودروسازان نیز شفاف نیست. باید قراردادها اصلاح شود. همچنین نیاز است که قراردادها یکسان سازی شوند زیرا در حال حاضر شکل قراردادها بین شرکتهای مختلف، متفاوت است.

وی گفت: با وجود نقش 75 درصدی قطعه سازان در تولید خودرو تا امروز در هیچکدام از جلسات خودرویی وزارت صمت، قطعه سازان حضور نداشته‌اند.

به نیا افزود: قطعات را به نرخ سال 1400 و با دلار 26 هزار تومان فروختیم و همین الان دلار بسیار بالاتر از این ارقام است. ما مواد اولیه از جمله فولاد را نقدی از بازار میخریم.

عضو هیات مدیره انجمن قطعه سازان گفت: اگر وضعیت به همین منوال پیش رود سال آینده با مشکلات جدی در صنعت قطعه سازی مواجه می‌شویم. خودروساز باید به فکر به روزآوری و پرداخت مطالبات باشد.

هر عدد از این تخم مرغ‌ها 3.5میلیون قیمت دارد! قیمت طلا در چند قدمی رکورد تاریخی؟/ سناریوی احتمالی... قیمت طلا در چند قدمی رکورد تاریخی؟ زمان ثبت‌نام مجدد متقاضیان خودروهای داخلی قیمت دلار از عهد قاجار تا سلسله پهلوی چگونه می‌توان خودرو ایرانی را نجات داد؟ فردا نخستین روز فعالیت بورس در سال 1402 آغاز ثبت نام جاماندگان در سامانه یکپارچه فروش خودرو از دوشنبه واکنش خانه کارگر به مصوبه مزد 1402 شورایعالی کار / روال قانونی برای ابطال مصوبه مزد 1402 را آغاز می ... برای جاماندگان ثبت‌نام خودروهای داخلی فردا سامانه بازگشایی می‌شود فایل‌های فروش در ارزان‌ترین منطقه تهران هم غیر قابل دسترسی شدند فردا نخستین روز فعالیت بورس در سال 1402 فردا نخستین روز فعالیت بورس در سال 1402 مصرف 120 میلیون لیتر بنزین در سومین روز از تعطیلات سیب و پرتقال تنظیم بازاری در تهران تا پایان فروردین توزیع می شود تیونینگ این خودرو، هوش از سر می‌پراند! تیونینگ این خودرو 3 هزار اسب بخاری، هوش از سر می‌پراند!/ عکس رشد تولید مستلزم جلوگیری از سوداگری‌/ "مالیات بر عایدی سرمایه" هر چه زودتر قانون شود ثبت مصرف بیش از 120 میلیون لیتر بنزین در سومین روز از بهار 1402 برای جاماندگان ثبت‌نام خودروهای داخلی فردا سامانه بازگشایی می‌شود استعلام وضعیت چک‌های برگشتی صادرکننده چک از طریق پیامک 10 خبر مهم برای اولین روز معاملاتی سال 1402 | افزایش سرمایه یک نماد پالایشی اخبار مهم کدال جمعه 4 فروردین 1402 | خبری مهم برای سهامداران فملی جاماندگان یارانه دولت چگونه ثبت نام کنند؟ قیمت جدید قند و شکر اعلام شد چرا افزایش نرخ بهره فدرال رزرو به رغم سیستم مالی متزلزل صحیح بود؟ / خبری از قوانینی که قرار بود سیاس... با این روند تعطیلی نانوایی ها دور از انتظار نیست جاماندگان یارانه دولت چگونه ثبت نام کنند؟ راستی‌آزمایی آمار اشتغال دولت؛ واقعا یک میلیون شغل ایجاد شد؟ / حاج‌اسماعیلی : دولت اسناد و مدارک ارا... در بحبوحه ورشکستگی سیلیکون ولی فدرال رزرو بار دیگر نرخ بهره را افزایش داد / تاثیر آن بر بازار سهام چ... جاماندگان یارانه دولت چگونه ثبت نام کنند؟ به دنبال واردات مستقیم گاز از ترکمنستان هستیم/ سوآپ ادامه دارد اونس جهانی در مرز 2 هزار دلار تولد فاجعه‌ای دیگر در پدیده شاندیز طلا صعودی و دلار ریزشی شد واریز یارانه نقدی برای جاماندگان | یارانه نقدی جدید دو برابر شد افزایش 50 درصدی اشتغال مستقیم صنایع غذایی کدام خودروها در بازار افزایش قیمت داشتند؟ همتی: دولتی که پای خود را بیش از گلیمش دراز کند، بنزین بر آتش تورم می ریزد توان تولید برق 286 نیروگاه ارتقا پیدا کرد نسخه همتی برای عبور دولت از تورم مصرف 120 میلیون لیتر بنزین در سوم فروردین بیانیه مهم خانه کارگر درباره حداقل حقوق 1402 افزایش قیمت بیت‌کوین و اتریوم/از آخرین وضعیت ارزهای دیجیتال با خبر شوید مصرف 120 میلیون لیتر بنزین در سومین روز از سال جدید هشدار ريیس شبکه انرژی آلمان از احتمال کمبود گاز افزایش قیمت کوییک، ساینا و تیبا در بازار + نمودار ارزش بازار بورس لندن به دنبال نگرانی در مورد بحران بانکی سقوط کرد شتاب این خودرو تولید انبود هوش از سرتان می‌پراند/ عکس خانه کارگر: روال قانونی برای ابطال مصوبه مزد شورایعالی کار را آغاز می‌کنیم