تبلیغات

آغاز تولید فیبر نوری ایرانی در ونزويلا

آغاز تولید فیبر نوری ایرانی در ونزويلا

براساس اعلام وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در راستای گسترش «دیپلماسی فناوری» کارخانه ایرانی فیبر نوری در ونزويلا وارد مدار تولید شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، به نقل از  مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سید ستار هاشمی در نشست مشترک با اعضای کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با ارايه گزارشی از اقدامات انجام شده، به وضعیت ارتباطات در جنگ تحمیلی 12 روزه رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: تعامل حداکثری با شرکت مخابرات در این جنگ به ایجاد پایداری در شبکه ارتباطی بسیار کمک کرد.

همزمان با جنگ میدانی، جنگ سایبری

وی با اشاره به اینکه در ایام جنگ همزمان با جنگ میدانی، جنگ سایبری را هم تجربه کردیم، افزود: در این جنگ سایبری با پیچیده‌ترین و گسترده‌ترین حملات مواجه بودیم و روزانه 20 هزار حمله به درگاه‌های ورودی و سامانه‌ها انجام می‌شد.

هاشمی تصریح کرد: با تلاش‌های انجام شده آسیب‌های این حملات به حداقل رسید و تماس و ارسال پیامک برقرار بود و ما امروز با شناسایی نقاط ضعف خود در این حوزه به دنبال برطرف کردن آن هستیم.

وی با اشاره به اینکه وزارت ارتباطات پیشران تمام اتفاقات در کشور است، گفت: با این حجم از توقعات جامعه و تکالیف برنامه هفتم، بودجه 1404 این وزارتخانه کمترین رشد را تجربه کرد و امیدواریم نمایندگان مردم در مجلس در بودجه 1405 برای تحقق این اهداف کمک کنند.

وی به برنامه «دیپلماسی فناوری» به عنوان یکی از اولویت‌های وزارت ارتباطات در این دوره اشاره کرد و افزود: در همین یک سال گذشته از این دولت اقداماتی برای صادرات فناوری به کشورهای شاخ آفریقا، آمریکای لاتین و روسیه انجام شده است و امیدواریم صادرات این حوزه در افق برنامه 10 برابر افزایش داشته باشد.

وزیر ارتباطات به توافقات انجام شده با کشور ونزويلا اشاره و اعلام کرد: بر اساس این توافقات کارخانه فیبرنوری ایرانی احداث شده در این کشور به تازگی راه‌اندازی شده و تولیدات خود را آغاز کرده است و شرکت‌های دانش بنیان کشورمان نیز در زیرساخت‌های ارتباطی ونزويلا فعال شده‌اند.

انتقاد از پیشرفت صفر کیلومتری توسعه فیبر نوری در تهران

بهبود کیفیت شبکه با توسعه رسمی 5G

وی به برگزاری مزایده باند فرکانسی نسل پنجم تلفن همراه (3600-3800) نیز اشاره کرد و افزود: اپرتورهای منتخب در حال تجهیز و توسعه رسمی نسل پنجم تلفن همراه در کشور هستند و تلفیق نسل پنجم با فیبرنوری، تاثیر قابل‌توجهی در بهبود کیفیت شبکه خواهد داشت.

هاشمی در پاسخ به موضوع توسعه ارتباطات روستایی نیز تاکید کرد: مبنای کار ما در توسعه ارتباطات روستایی گزارش‌های نمایندگان مجلس است چرا که نمایندگان به صورت مستقیم با مردم در ارتباط هستند و تایید و رضایت آنان برای ما مهم است.

وی به تشکیل قرارگاه هوشمندسازی مصرف انرژی برای کاهش ناترازی خبر داد و اعلام کرد که گزارش پیشرفت کار به صورت هفتگی ارايه می شود.

در این نشست اعضای کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی، موضوعاتی مانند، وضعیت شبکه ارتباطی در زمان جنگ، میزان اجرای تکالیف برنامه هفتم پیشرفت، توسعه ارتباطات روستایی، قطعی ارتباطات در زمان قطعی برق و خدمات پست بانک، را عنوان و سوالاتی را در این حوزه ها مطرح کردند.

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد

Rejoining the server...

Rejoin failed... trying again in seconds.

Failed to rejoin.
Please retry or reload the page.

The session has been paused by the server.

Failed to resume the session.
Please retry or reload the page.