تبلیغات

تمدید مجوز صادرات رب گوجه تا پایان فروردین 1400

تمدید مجوز صادرات رب گوجه تا پایان فروردین 1400

صادرات رب گوجه فرنگی در بسته‌بندی و احجام مختلف تا پایان فروردین سال آینده بلامانع است.

به گزارش تجارت‌نیوز، بر اساس تصمیم ستاد تنظیم بازار، مجوز صادرات رب گوجه فرنگی در بسته‌بندی و احجام مختلف با رعایت ضوابط مقرات صادرات و واردات تا پایان فروردین ماه سال 1400 تمدید شد.

پیش‌تر هم صادرت رب اسپتیک (نه فله) تا پایان دی ماه آزاد شده بود و تولیدکنندگان درخواست کرده بودند که لغو ممنوعیت صادرات رب گوجه فرنگی تمدید شود، چراکه از طرفی در حال حاضر دولت به ارز نیاز دارد و از طرف دیگر حفظ مشتری صادراتی راحت نیست و در صورت وقفه افتادن بین فروش محصول، مشتری از دست می‌رود که به زیان تولید کننده و کشور است.

رب گوجه فرنگی اسپتیک مخصوص صادرات است و برای مصرف داخل تولید نمی‌شود. این نوع رب گوجه فرنگی تحت خلا تولید و در کیسه‌های مخصوص نگهداری می‌شود که تا دو-سه سال هم ماندگاری دارد و فقط برای صادرات تولید می‌شود. به طور کلی معمولا واردکنندگان رب غیر اسپتیک را نمی‌خرند.

مطالعه بیشتر: چرا گوجه فرنگی گران شده است؟

 

منبع: ایسنا

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد

Rejoining the server...

Rejoin failed... trying again in seconds.

Failed to rejoin.
Please retry or reload the page.

The session has been paused by the server.

Failed to resume the session.
Please retry or reload the page.