این خودرو یک روزه 3میلیون تومان گران شد

این خودرو یک روزه 3میلیون تومان گران شد

بازار در شرایط رکود کامل است و خرید و فروشی صورت نمی‌گیرد. در طی چند روز گذشته نیز تغییر چندانی در قیمت‌ها دیده نشد.

تجارت نیوز :بازار در شرایط رکود کامل است و خرید و فروشی صورت نمی‌گیرد. در طی چند روز گذشته نیز تغییر چندانی در قیمت‌ها دیده نشد.

قیمت خودرو صفر داخلی در روز یکشنبه 5 تیر 1401 با توجه به آمار و قیمت روزانه سایت دیوار با تغییراتی همراه شد.

پراید 111 به قیمت 205 میلیون تومان به فروش می‌رسد.پراید 131 نیز با قیمت 175 میلیون تومان عرضه می‌شود.

دنا پلاس اتوماتیک مدل 1401 هم‌اکنون در قیمت 508 میلیون تومان در بازار کشور موجود است. دنا معمولی مدل 1401 نیز به 405 میلیون تومان رسید.

قیمت خودروهای پرطرفدار

تیبا هاچ‌بک پلاس هم‌اکنون با نرخ 212 میلیون تومان معامله می‌شود.پژو 206 تیپ دو مدل 1401 به 302 میلیون تومان رسید. 206 تیپ پنج نیز در بازار کشور تا نرخ 360 میلیون تومان پیش رفت.

پژو پارس اتوماتیک بر قله 442 میلیون تومان ایستاد.تارا اتوماتیک امروز در بازار با 3 میلیون تومان افرایش نسبت به روز گذشته، به قیمت 592 میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

پیش‌بینی قیمت خودرو در روزهای آینده

فیروز نادری، کارشناس صنعت خودرو گفت: در حال حاضر بازار در شرایط رکود کامل است و خرید و فروشی صورت نمی‌گیرد. در طی چند روز گذشته نیز تغییر چندانی در قیمت‌ها دیده نشد. به نظر می‌رسد در طی یک تا دو هفته آینده، روند بازار به همین شکل رکودی ادامه داشته باشد.

چندی پیش نیز، بابک صدرایی، کارشناس صنعت خودرو افزود: در یک ماه گذشته بازار خودرو کشور تحت تاثیر نوسانات قیمت دلار و اخبار منفی مذاکرات وین، روندی پرنوسان را طی کرد. اما بازار همچنان در وضعیت رکودی است.

وی افزود: از سوی دیگر، با توجه به پیش‌بینی نرخ دلار و وضعیت کشور، خرید و فروش چندانی در بازار صورت نمی‌گیرد. البته عده‌ای به دلیل اینکه ارزش پول‌ آنها از بین نرود، به خرید خودرو روی می‌آورند.

این کارشناس صنعت خودرو توضیح داد: بحث پرونده هسته‌ای ایران و نرخ دلار بازار را ملتهب می‌کند. البته بحث واردات خودرو به کشور اگر به مرحله اجرا برسد، بازار را در مدت کوتاهی به رکود می‌برد. اما در نهایت، به نظر نمی‌رسد در طول یک تا دو هفته آینده در قیمت‌ها جهش چندانی دیده شود.

پ

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد