علت قطع پراکنده گاز چیست؟

علت قطع پراکنده گاز چیست؟

با افزایش درخواست اشتراک‌پذیری و توسعه گازرسانی در سطح شهرها و افزایش مصرف گاز در کشور ممکن است میزان حادثه و دلایلی که به قطع گاز منجر شود، افزایش یابد اما تاکنون قطعی گاز ناشی از کمبود نداشته ایم.

ایسنا به نقل از سخنگوی شرکت ملی گاز نوشت: با افزایش درخواست اشتراک‌پذیری و توسعه گازرسانی در سطح شهرها و افزایش مصرف گاز در کشور ممکن است میزان حادثه و دلایلی که به قطع گاز منجر شود، افزایش یابد اما تاکنون قطعی گاز ناشی از کمبود نداشته ایم.

محمد عسگری با اشاره به پراکندگی شبکه گاز در اقصی نقاط کشور، اظهار کرد: در حال حاضر میزان مصرف گاز در بخش خانگی و تجاری به عدد 518 میلیون متر مکعب در روز رسیده که عدد بالایی است و لازم است مشترکان مدیریت مصرف را در دستور کار خود قرار دهند.

وی با تاکید بر اینکه تاکنون هیچ قطعی گازی در بخش خانگی به دلیل کمبود و مشکل در تامین نداشته‌ایم و اگر بخش خانگی دچار قطع گاز شده باشد، به دلایل فنی مانند تعمیرات شبکه و انجام عملیات توسعه گازرسانی رخ داده است، تصریح کرد: نگرانی از بابت تامین گاز بخش خانگی وجود ندارد.

سخنگوی شرکت ملی گاز با بیان اینکه در 9 ماهه امسال بیش از 180 میلیارد متر مکعب گاز از مبادی تولید با بیش از 320 توربوکمپرسور و 37 هزار کیلومتر خط لوله فشار قوی، گاز را به مصرف‌کنندگان انتقال داده‌ایم، افزود: همه برنامه‌های تعمیرات اساسی و اضطراری در تاسیسات تقویت فشار گاز و خطوط لوله فشار قوی در نیمه نخست سال امسال انجام شده تا در انتقال گاز به مصرف‌کنندگان در فصل‌های سرد سال هیچ مشکلی نباشد.

به گفته عسگری با برنامه‌ریزی انجام‌شده در هشت ماهه سال، حدود 4 میلیارد مترمکعب گاز در تاسیسات سراجه و شوریجه تزریق و ذخیره شد که از این مقدار تاکنون 200 میلیون مترمکعب نیز به استان‌های شمالی و شمال شرق منتقل شده است.

وی با بیان اینکه در شرایط فعلی چاره‌ای جز صرفه‌جویی 10 تا 15 درصدی در مصرف نداریم، اظهار کرد: اگر مشترکان دچار قطع گاز شدند، مشکل را از طریق شماره تلفن 194 به امداد گاز گزارش دهند و در سریع‌ترین زمان مشکل آن‌ها حل خواهد شد اما در مجموع مشکل عمده ای برای تامین گاز بخش خانگی وجود ندارد.

local_offerبرچسب‌ها:

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد