نوسازی بافت تاریخی اولویت دولت

نوسازی بافت تاریخی اولویت دولت

معاون وزیر راه و شهرسازی در بازدید از بافت‌های فرسوده مازندران بر احیای این بافت‌ها تاکید کرد و گفت: مرمت و واگذاری خانه‌های تاریخی باید در اولویت برنامه‌ها و توجه همه مدیران مرتبط باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت راه و شهرسازی؛ محمد آيینی در جریان بازدید از بافت‌های فرسوده مازندران با اشاره به بی توجهی به مساله احیای بافت‌های فرسوده و اهمیت این مساله اظهار کرد: رفع موانع احیا، واگذاری و مرمت این بناها بویژه با توجه به ارزش تاریخی بسیاری از آنها علاوه بر حفظ زیبایی‌های تاریخی موجب رونق گردشگری و توسعه میراث فرهنگی می‌شود.

معاون وزیر راه و شهر سازی صبح امروز سفر خود به استان مازندران را از سوادکوه آغاز کرد و در ادامه محدوده بازآفرینی قايمشهر شامل رودکناری و مجتمع فرهنگی این شهرو بناهای تاریخی سردار جلیل و فاضلی ها مورد بازدید قرار داد.

افتتاح پروژه خودمالکی نهضت ملی مسکن به صورت نمادین در پروژه 19 واحدی قویرانلو در بافت فرسوده ساری از دیگر برنامه‌های معاون وزیر است، آيینی در ادامه با استاندار مازندران دیدار خواهد کرد و سپس در جلسه بازآفرینی استان حضور خواهد یافت.

نشست مشترک با انبوه سازان استان مازندران و سرمایه گذاران خانه‌های تاریخی از دیگر برنامه‌های معاون وزیر راه است.

در حال حاضر بیش از 9 هزار و 279 هکتار بافت ناکارآمد شهری فرسوده، سکونتگاه‌های غیررسمی (مناطق حاشیه‌ای شهرها) و بافت تاریخی در استان مازندران شناسایی شده است.

از این میزان چهار هزار و 990 هکتار بافت ناکارآمد شهری فرسوده است که بیشترین حجم این بافت به ترتیب در شهرهای ساری با 639 هکتار، آمل با 401 هکتار، بابل با 320 هکتار و قايمشهر با 317 هکتار و کمترین آن نیز در شهر کلارآباد با 18 هکتار وجود دارد.

سکونتگاه‌های غیررسمی مناطق حاشیه‌ای شهرهای استان نیز دارای سه هزار و 289 هکتار است که پیش بینی می‌شود 200 هزار نفر در این مناطق سکونت داشته باشند.

شهر بابل با یکهزار و 57 هکتار، قايمشهر با یکهزار و 51 هکتار بیشترین وسعت سکونتگاه‌های غیررسمی مازندران را دارند.

بیشترین بافت تاریخی استان در دو شهر ساری و بابل وجود دارد. برای تکمیل این پروژه‌ها که شامل بهسازی، احداث بنا و مرمت بافت ناکارآمد شهری (فرسوده)، سکونتگاه‌های غیررسمی (مناطق حاشیه‌ای شهرها) و تاریخی 25 میلیارد تومان اعتبار نیاز است که سال گذشته از این مبلغ 20 میلیارد تومان آن اختصاص یافت.

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد