به گزارش تجارتنیوز، علاییمقدم، ريیس سازمان امور عشایر کشور با اشاره به افزایش قیمت گوشت قرمز طی هفتههای اخیر، از روند نظارت بر بازار خردهفروشی به شدت انتقاد کرد و گفت: مصرف سرانه گوشت قرمز در کشور به دلیل کرونا کاهش پیدا کرده و از 9.6 کیلوگرم به 6.5 کیلوگرم رسیده و ما طی این مدت با مازاد تولید نیز مواجه بودهایم. بررسیهای ما نشان میدهد که میانگین قیمت لاشه گوشت قرمز در کشور بین 105 تا 110 هزار تومان و میانگین قیمت دام زنده 45 هزار تومان در هر کیلوگرم است بنابراین چه دلیلی وجود دارد که در خردهفروشیها گوشت را کیلویی 170 هزار تومان بفروشند؟
وی تصریح کرد: فاصلهای که بین قیمت دام زنده و مراکز تولید تا مراکز عرضه وجود دارد، به دلیل کوتاهی دستگاههای نظارتی و عدم نظارت است و گاهی شاهد هستیم که در مناطق مختلف عرضه نیز بین 20 تا 30 درصد اختلاف قیمت وجود دارد بنابراین از تعزیرات حکومتی و بازرسی اصناف درخواست داریم که با سرعت و جدیت تمام به این حوزه ورود کنند و اجازه ندهند هرکس به هر قیمتی که دوست دارد گوشت را به دست مصرفکننده برساند.
منبع: تسنیم