آخرین قیمت دلار پیش از امروز 23 اردیبهشت / پیش‌بینی‌ها در بازار دلار چگونه است؟

آخرین قیمت دلار پیش از امروز 23 اردیبهشت / پیش‌بینی‌ها در بازار دلار چگونه است؟

قیمت دلار در بازار دیروز 22 اردیبهشت با یک درصد کاهش، 21,975 تومان اعلام شده است. برای بازار دلار چه پیش‌بینی‌هایی وجود دارد؟

به گزارش تجارت‌نیوز، قیمت دلار در بازار دیروز 22 اردیبهشت با یک درصد کاهش، 21,975 تومان اعلام شده است.

صرافی ملی نرخ دیروز قیمت دلار را با با 151 تومان کاهش نسبت به آخرین نرخ روز سه‌شنبه، 22 هزار و 38 تومان برای فروش و 21هزار و 602 تومان برای خرید اعلام کرد.

نخستین معاملات دلار در بازار متشکل ارزی نیز با حدود 90 تومان کاهش نسبت به آخرین قیمت روز سه‌شنبه، به 21 هزار و 820 تومان رسید.

نرخ اسکناس آمریکایی در سامانه سنا که پایان روز سه‌شنبه 22 هزار و 132 تومان بود و چهارشنبه نیز 22 هزار و 38 تومان اعلام شد.

همچنین آخرین نرخ اعلام شده برای معاملات در سامانه نیما در روز چهارشنبه براساس معاملات انجام شده در این سامانه در روز کاری قبلی، 20 هزار و 971 تومان برای فروش و 20 هزار و 782 تومان برای خرید رسید.

اقتصادنیوز نوشت:

واکنش دلار به درگیری‌های منطقه‌ای

وقتی معامله گران دچار زیان می شوند هر خبری فرصتی برای حمله به بازار ارز است. در آخرین روز کاری هفته جاری یک خبر علامت نوسان به بازار می دهد. اما دو عامل نیز علامت نزول می دهند.با این حال از نظر فنی آینده قیمت دلار وابسته به عبور از یک مرز است.

به گفته فعالان، افزایش درگیری های بین اسراییل و حماس می تواند نگرانی های شماری از معامله گران را بالا ببرد و زمینه ساز ورود تقاضای احتیاطی به بازار شود. به باور شماری از بازیگران ارزی، برخی از متضرران افت دلار در هفته گذشته به دنبال آن هستند که با جوسازی پیرامون اخبار و بالا رفتن قیمت دلار، بخشی از ضرر خود را کاهش دهند. عده‌ای نیز عنوان می‌کنند، ممکن است درگیری‌های منطقه‌ای، شرایط مذاکرات هسته‌ای را تحت تاثیر قرار دهد.

در حالی که شماری از فعالان به احتمال افزایش تقاضای احتیاطی اشاره می‌کنند، برخی از تحلیل گران به دو متغیر اشاره می‌کنند که می‌تواند زمینه‌ساز نزول قیمت دلار شود: کاهش تقاضا برای حواله درهم و عرضه مستمر بازارساز.

کاهش تقاضا برای حواله درهم

گفته می شود بازار حواله درهم تا روز یک شنبه به دلیل تعطیلات عید فطر باز نخواهد بود. به این ترتیب، بخش مهمی از فشار حاصل از نوسانات افزایشی درهم به بازار داخلی سرایت نخواهد کرد. به گفته بخشی از فعالان، یکی از عوامل اصلی تقویت قیمت دلار در بازار داخلی تقاضای تجمیعی بود که به دلیل تعطیلات عید فطر برای حواله درهم در روزهای اخیر ایجاد شده بود. با خروج این تقاضا، احتمال افت قیمت در بازار داخلی نیز بالا می رود.

عرضه مستمر بازارساز

به گفته فعالان، با وجود افزایش قیمت ها، بازارساز در روزهای اخیر عرضه خود را کاهش نداده است. از نگاه آن ها حتی ممکن است بازارساز در واکنش به اتفاقات منطقه ای میزان فروش ارز خود را بالا ببرد و قیمت را در جهت کاهشی قرار دهد. تحلیل گران فنی باور دارند، بازگشت دلار به بالای مرز 23 هزار تومان، می تواند تقاضای خفته ای را روانه بازار کند. از نگاه آن ها، احتمال همین اتفاق موجب می شود که بازارساز میزان عرضه خود را افزایش دهد.

مرز حساس قیمت دلار

از سوی دیگر نوسان قیمت دلار زیر مرز 23 هزار ریسک نزول برای معامله گران را بالا نگه داشته است. در معاملات پشت خطی قیمت دلار زیر مرز 22 هزار و 500 تومان نوسان کرد که حکایت از رنج بودن قیمت ها دارد. برخی از تحلیل گران فنی محدوده 22 هزار و 700 تا 23 هزار تومان را منطقه فروش می نامند در این دید تا زمانی که قیمت دلار از 23 عبور نکرده خرید سنگین ریسک دارد زیرا قیمت دلار کمکاکان استعداد برگشت به کانال 21 هزار تومان را دارد.

 

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد