خوزستان در رتبه اول اعتبارات استانی کشور

خوزستان در رتبه اول اعتبارات استانی کشور

ريیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خوزستان با بیان اینکه خوزستان از نظر جمع عددی در اعتبارات استانی در رتبه اول کشور قرار دارد، گفت: مجموع ردیف‌های اعتباری خاص در نظر گرفته شده برای خوزستان در پنج بخش، یک هزار و 177 میلیارد تومان است.

ایسنا: ريیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خوزستان با بیان اینکه خوزستان از نظر جمع عددی در اعتبارات استانی در رتبه اول کشور قرار دارد، گفت: مجموع ردیف‌های اعتباری خاص در نظر گرفته شده برای خوزستان در پنج بخش، یک هزار و 177 میلیارد تومان است.

مهرداد نیکو در در نشست شورای اداری خوزستان که شامگاه سه‌شنبه (22 تیرماه) برگزار شد، اظهار کرد: بودجه 1400 کشور به دو بخش بودجه عمومی و بودجه شرکت‌ها تقسیم می‌شود که سهم بودجه عمومی، 47 درصد و سهم شرکت‌های دولتی 53 درصد است.

وی افزود: بودجه عمومی دولت در سال 1400، یک هزار و 373 هزار میلیارد تومان است. این عدد از سه منبع درآمدهای عمومی دولت از جمله درآمدهای مالیاتی و غیر مالیاتی حدود 454 هزار میلیارد تومان، درآمدهای واگذاری دارایی‌های سرمایه‌ای شامل فروش نفت و اموال دولتی حدود 395 هزار میلیارد تومان و درآمدهای واگذاری دارایی‌های مالی شامل اسناد خزانه و اوراق مشارکت حدود 427 هزار میلیارد تومان تامین می‌شود.

ريیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خوزستان گفت: هزینه‌های دولت شامل 918 هزار میلیارد تومان اعتبارات هزینه‌ای، 176 هزار میلیارد تومان اعتبارات عمرانی و باقی آن مربوط به اعتبارات تملک دارایی است.

نیکو تصریح کرد: امسال و در بودجه سال 1400، سهم اعتبارات هزینه‌ای در مصارف بودجه‌ای 72 درصد است اما سهم اعتبارات عمرانی کشور بسیار کم و حدود 14 درصد از اعتبارات است. سهم اعتبارات تملک دارایی‌های مالی نیز حدود 14 درصد است.

وی با اشاره به درآمدهای استانی پیش‌بینی شده در بودجه 1400 گفت: کل درآمدهای پیش‌بینی شده استانی کشور نسبت به سال گذشته 52.1 درصد رشد داشته است اما این عدد برای خوزستان 42.5 درصد رشد داشته و به 13 هزار و 532 میلیارد تومان رسیده است.

ريیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خوزستان تصریح کرد: رشد درآمدهای پیش‌بینی شده برای خوزستان حدود 10 درصد کمتر از میانگین کشوری است و از این رو فشار کمتری به شرکت‌های خوزستانی نسبت به کشور وارد می‌شود.

نیکو گفت: امسال برای پنج بخش در بودجه 1400، ردیف خاص خوزستان تعریف شده است. یکی از این ردیف‌های بودجه‌ای مربوط به توسعه و عمران شهرهای خرمشهر و آبادان با اعتبار 110 میلیارد تومان است. ردیف‌های بودجه‌ای دیگر شامل خارج‌سازی مغروقه‌های اروند با اعتبار 15 میلیارد تومان، زیرساخت ‌های اربعین با اعتبار 24 میلیارد تومان، اجرای فاز دوم طرح 550 هزار هکتاری مقام معظم رهبری با اعتبار 150 میلیارد تومان و طرح آب و فاضلاب شهرهای اهواز، کارون، باوی و حمیدیه با اعتبار 878 میلیارد تومان است.

وی با بیان اینکه خوزستان از نظر جمع عددی در اعتبارات استانی در رتبه اول کشور قرار دارد، افزود: مجموع ردیف‌های اعتباری خاص در نظر گرفته شده برای خوزستان در پنج بخش، یک هزار و 177 میلیارد تومان است.

local_offerبرچسب‌ها:

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد