در آبان ماه 1401 تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور بررسی شد که بر اساس آن در گروه گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها، اقلام ماهی قزل آلا با 2,7 درصد، کنسرو ماهی تن با 2.2 درصد و گوشت گوسفند با 2.1 درصد بیشترین افزایش قیمت و مرغ ماشینی با 0.5- درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
در گروه نان و غلات، رشته آش با 2,7 درصد و برنج ایرانی درجه یک با 2.0 درصد بیشترین افزایش قیمت و ماکارونی با 0.2- درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
در گروه لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به شیر خشک با 5,7 درصد و خامه پاستوریزه با 1.4 درصد است. همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به روغن نباتی جامد با 1.9- درصد و روغن مایع با 0.7- درصد بوده است.
در گروه میوه و خشکبار، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به لیمو ترش با 7,8 درصد و هندوانه با 6.1 درصد است. همچنین در این گروه بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به پرتقال با 16.5- درصد و انار با 6.9- درصد است.
در گروه سبزیجات و حبوبات، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به گوجه فرنگی با 16,6 درصد و پیاز با 15.5 درصد و بیشترین کاهش قیمت مربوط به بادمجان با 7.8- درصد و کدو سبز با 5.5- درصد است.
در گروه قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به چای بسته ای خارجی با 2,1 درصد و سس مایونز با 1.9 درصد و بیشترین کاهش قیمت مربوط به شکر با 0.9- درصد و قند با 0.1- درصد است.
بیشتر بخوانید:
- طغیان نقدینگی هر روز سفره مردم را کوچک و کوچکتر میکند
35220