مهمترین برنامه های آینده آبادا چیست؟ چقدر سود تقسیم کرد؟

مهمترین برنامه های آینده آبادا چیست؟ چقدر سود تقسیم کرد؟

مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت تولید نیروی برق آبادان با حضور 85 درصد سهامداران، نماینده سازمان بورس، نماینده موسسه حسابرسی و بازرس قانونی و ناظرین به ریاست آقای راحت، به صورت حضوری و آنلاین در تاریخ برگزار گردید. گزارش نبض بورس از این مجمع را بخوانید.

به گزارش نبض بورس، مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت تولید نیروی برق آبادان با حضور 85 درصد سهامداران، نماینده سازمان بورس، نماینده موسسه حسابرسی و بازرس قانونی و ناظرین به ریاست آقای راحت، به صورت حضوری و آنلاین در تاریخ برگزار گردید.

 

آقای نوشین مدیرعامل شرکت گزارشی از فعالیت شرکت در خصوص سال مالی منتهی به 30 اسفند 1399 به صورت زیر ارايه دادند:

اقدامات انجام شده در سال 1399:
  • افزایش سرمایه شرکت از مبلغ 400 میلیارد ریال به 2،500 میلیارد ریال.
  • عرضه سهام شرکت در بازار سرمایه در سال 1399.
  • تحقق 5.2 میلیون مگاوات ساعت آمادگی و 5 میلیون مگاوات ساعت انرژی.
  • پرداخت کل مطالبات شرکت مادر تخصصی برق حرارتی به مبلغ 907 میلیارد ریال.
  • تهاتر مبلغ 1،280 میلیارد ریال از درآمد‌های فروش برق با بدهی به شرکت توانیر.
  • انجام تعمیرات اساسی (اورهال) واحد 4 به علاوه بازدید 50،000 ساعت واحد‌های بخار.
  • اعتراض به رای صادره هیيت داوری و ارجاع پرونده به شعبه 21 دادگاه عمومی مجتمع شهید بهشتی.
  • ثبت لایحه اعتراضی نسبت به رای هیات خل اختلاف مالیاتی همعرض نزد دیوان عدالت اداری برای عملکرد سال 1393.
جایگاه شرکت در صنعت:

ظرفیت اسمی تولید کشور در سال 1399 حدود 85 هزار مگاوات و میانگین قدرت عملی نیروگاه 79 هزار مگاوات می‌باشد. بررسی منابع تامین انرژی برق کشور نشان می‌دهد که بالغ بر 84 درصد از ظرفیت نیروگاه‌های کشور از نوع نیروگاه حرارتی می‌باشند که عمدتا از محل سوزاندن گاز، برق تولید می‌کنند. در حدود 14 درصد از محل نیروگاه‌ها برق آبی می‌باشند و 2 درصد باقیمانده نیز از محل نیروگاه هسته‌ای بوشهر و انرژی‌های تجدید پذیر بادی و خورشیدی تامین می‌شوند.
سهم نیروگاه آبادان از قدرت نامی تولید کشور حدود 0.96 درصد، از تولید ویژه کل نیروگاه‌های کشور حدود 1.56 درصد و از تولید ویژه کل نیروگاه‌های چرخه ترکیبی کشور حدود 3.86 درصد می‌باشد.

عمکلرد شرکت در تولید و فروش برق:
 
 
عملکرد مالی شرکت:

درآمد شرکت نسبت به دوره مشابه 32 درصد رشد داشته و در سود خالص نیز شرکت افزایشی 67 درصدی را تجربه کرده است.

 
 
مهم‌ترین برنامه‌های آتی شرکت:
  • انجام تعمیرات اساسی واحد 2 و 3.
  • تامین مالی از طریق صدور اوراق موازی استاندارد جهت حمایت از سهم.
  • انجام افزایش سرمایه از 2.500 میلیارد ریال به 3.000 میلیارد ریال.

در ادامه گزارش حسابرس و بازرس قانونی توسط نماینده موسسه حسابرسی مفید راهبر قرايت گردید و مواردی که دارای ابهام بود از جانب هیات ريیسه مجمع تشریح گردید:

  • در خصوص بند 1-5 در رابطه با دریافتنی‌های تجاری مربوط به مالیات و عوارض ارزش افزوده عنوان شد: مطالبات شرکت در اوایل سال 1399، 261 میلیارد ریال بوده که در انتهای سال به 210 میلیارد ریال کاهش یافته است. بخشی از این مطالبات از طریق عقد قرارداد دو جانبه وصول شده است. هم چنین مکاتبات لازم در خصوص عودت ما بقی مطالبات انجام شده است.
  • در خصوص بند 2-5 در رابطه با مالیات عملکرد عنوان شد: پرونده سال 1399 در هیات همعرض استان خوزستان رسیدگی و منجر به صدور رای شده است. رای مورد اعتراض شرکت قرار گرفته و دیوان عدالت اداری رای علیه شرکت را باطل نموده و اقدام به صدور رای به نفع شرکت کرده است. پرونده مالیاتی سال 1394 در هیات همعرض استان خوزستان در حال بررسی بوده و هنوز رای صادر نشده است. در خصوص مالیات سال 1395 شرکت معافیت مالیاتی را اخذ نموده و پرونده مالیاتی شرکت بسته شده است. پرونده سال 1396، 1397. 1398 شرکت در هیات بدوی در حال رسیدگی می‌باشد.
  • در خصوص بند 3-5 در رابطه با تعیین تکلیف مطالبات توانیر عنوان شد: مطالبات توانیر 52 میلیارد تومان بوده که طبق پیش بینی شرکت تا پایان شهریور ماه 1400 این بدهی تهاتر خواهد شد.
    در خصوص بند 4-5 در رابطه با اسناد مالکیت زمین نیروگاه تکلیف شد: پیگیری در خصوص انتقال سند زمین نیروگاه تا حصول نتیجه انجام گیرد.

در انتها به ازای هر سهم 560 ریال سود معادل 80 درصد تقسیم گردید، موسسه حسابرسی مفید راهبر به عنوان بازرس قانونی و حسابرس شرکت انتخاب گردید.

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد