ریزش 30 هزار و 540 واحدی شاخص بورس تهران/ کانال 1.3 میلیونی دوباره از دست رفت

ریزش 30 هزار و 540 واحدی شاخص بورس تهران/ کانال 1.3 میلیونی دوباره از دست رفت

شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران امروز با ریزش 30 هزار و 540 واحد جدید همراه شد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، بورس اوراق بهادار تهران امروز هم به خاطر خبرهایی مبنی بر چشم‌انداز ریزش نرخ ارز رو به ریزش نهاد، ‌ای که شاخص کل در پایان معاملات با ریزش 30 هزار و 540 واحد کانال 1.3 میلیون واحدی را از دست داد و به رقم یک میلیون و 275 هزار و 931 واحد رسید.

همچنین شاخص کل با معیار هموزن با کاهش 8 هزار و 52 واحد به رقم 337 هزار و 31 واحد رسید.

ارزش بازار در بورس تهران به 5 میلیون و 113 هزار میلیارد تومان رسید. معامله‌گران امروز بیش از 5.3 میلیارد سهام حق‌تقدم و اوراق مالی در قالب 289 هزار فقره معامله و به ارزش 2 هزار و 687 میلیارد تومان داد و ستد کردند.

امروز همه شاخص‌های بورس قرمز بودند، ‌ای که شاخص کل و شاخص قیمت با معیار وزنی ـ ارزشی 2.3 درصد کاهش یافتند همچنین شاخص کل و شاخص قیمت با معیار هموزن 2.33 درصد کاهش یافتند.

شاخص آزاد شناور 2.38 درصد افت کرد، شاخص بازار اول بورس 2.68 درصد کاهش یافت. شاخص بازار دوم بورس 1.9 درصد افت کرد.

امروز نمادهای فولاد مبارکه، پتروشیمی خلیج‌فارس،‌گل‌گهر، ملی مس، چادرملو، سرمایه‌گذاری غدیر و پتروشیمی پردیس بیشترین اثر کاهشی در شاخص بورس را داشته‌اند.

در ایران هم امروز اوضاع نامناسب بود، ‌ای که شاخص کل با ریزش 220 واحد به رقم 17 هزار و 656 واحد رسید.

ارزش بازار اول و دوم ایران به بیش از 971 هزار میلیارد تومان رسید. ارزش بازار پایه هم به 315 هزار میلیارد تومان رسید.

معامله‌گران امروز در ایران بیش از 1.3 میلیارد سهام حق‌تقدم و اوراق مالی در قالب 128 هزار فقره معامله و به ارزش 1490 میلیارد تومان داد و ستد کردند.


نقشه معاملات سه شنبه بورس تهران

امروز نمادهای پتروشیمی زاگرس، فولاد هرمزگان، سنگ‌آهن ، پتروشیمی تندگویان، پالایش نفت شیراز، صبا تامین و توسعه مالی مهر آیندگان بیشترین اثر کاهشی در شاخص را داشته‌اند.

به گزارش فارس، بازار بورس این روزها تحت تاثیر چشم‌انداز منفی برای قیمت دلار، رو به کاهش نهاده و علیرغم اینکه عمده کارشناسان می‌گویند که اکثر سهام بنیادی بازار ارزنده شده و حتی زیر ارزش بازار قرار گرفته است، اما شاخص بازار رو به ریزش است و از اصل سرمایه شرکت‌ها کم می‌شود. در واقع حبابی در بازار وجود ندارد و به دلیل نبود تقاضا و پول در بازار شاخص‌های بازار افت می‌کنند.

چشم‌اندازی که برای مذاکرات بر سر زبان‌ها افتاده این است که توافق به احتمال زیاد صورت می‌گیرد و پول‌های بلوکه شده از صادرات نفت به زودی وارد کشور می‌شود و این روند چشم‌انداز بازار دلار را رو به کاهش نهاده بنابراین شاخص بورس هم رو به کاهش گذاشته است.

پیام/ب

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد