به گزارش تجارتنیوز، قیمت انواع گوشت قرمز در اول شهریور 1400 به شرح زیر است.
قیمت به تومان است (بازار):
راسته با استخوان گوسفندی
146,000
ران کامل ممتاز گوسفندی
168,500
کف دست گوسفندی با ماهیچه
163,000
ران پاک کرده گوساله
165,000
سر دست پاک کرده گوساله
164,000
گردن گوسفندی
133,000
قلوگاه گوساله
146,000
گردن گوساله
126,000
قلم گوساله
15,000
دمبالیچه گوسفندی
64,000
سردست گوسفندی
119,000
ماهیچه گوساله
1632.000
دمبالیچه گوسفندی
90,000
نیم شقه سردست گوسفند
128.000
شقه لاشه گوسفندی
127,000
نیم شقه ران گوسفندی
135,000
گوشت قرمز نسبت به ماه قبل 5.5 درصد گران شددر این میان، شاخص قیمت گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها در مرداد ماه 1400 نسبت به ماه قبل با افزایش 5.5 درصدی همراه بوده است و نسبت ماه مشابه سال قبل افزایش 56.9 درصدی را نشان میدهد.
منظور از نرخ تورم سالانه، درصد تغییر میانگین اعداد شاخص قیمت در یک سال منتهی به مرداد ماه نسبت به دوره مشابه قبل از آن است. نرخ تورم سالانه مرداد ماه 1400 برای خانوارهای کشور به 45.2 درصد رسیده که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل 1 درصد افزایش را نشان میدهد.
طبق دادههای مرکز آمار ایران نرخ تورم نقطهای مرداد ماه 1400 در مقایسه با ماه قبل، 0.4 درصد کاهش یافته است. نرخ تورم نقطهای گروه عمده خوراکی آشامیدنیها و دخانیات با افزایش 1.5 درصدی به 58.4 و گروه کالاهای غیر خوراکی و خدمات با کاهش 1.3 درصدی به 36.1 درصد رسیده است.
در گروه عمده خوراکیها آشامیدنیها و دخانیات بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به گروه سبزیجات (هویج فرنگی، کاهو و قارچ)، گروه لبنیات و تخم مرغ (تخم مرغ، انواع ماست و شیر) و گروه نان و غلات (نواع نان) است.
نرخ تورم گوشت و مرغطبق گزارش منتشر شده از سوی مرکز آمار ایران تغییر شاخص قیمت گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها در مرداد ماه 1400 نسبت به ماه قبل با افزایش 5.5 درصدی همراه بوده است و نسبت ماه مشابه سال قبل افزایش 56.9 درصدی را نشان میدهد.
در گروه گوشت قرمز و گوشت ماکیان نسبت به ماه قبل 5.6 و نسبت به ماه مشابه سال قبل 54.5 درصد افزایش داشته ایم.
همچنین در ماهیها و صدفداران 5.4 درصد و 73.7 درصد افزایش داشته ایم. در گروه شیر، پنیر و تخم مرغ نیز 5.9 درصد و 67.5 درصد با افزایش رو به رو شده است (باشگاه خبرنگاران جوان).
آخرین خبرها از بازارهای مختلف را در صفحه بازار تجارتنیوز بخوانید.