ثبت رکورد ماهیانه در واحد احیا مستقیم فولاد هرمزگان

ثبت رکورد ماهیانه در واحد احیا مستقیم فولاد هرمزگان

مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان با اعلام ثبت رکورد ماهیانه در واحد احیا مستقیم، ثبت این رکورد را به همکاران و ذینفعان فولاد هرمزگان تبریک گفت.

خواندن 2 دقیقه

به گزارش بورس نیوز، مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان با اعلام ثبت رکورد ماهیانه در واحد احیا مستقیم، ثبت این رکورد را به همکاران و ذینفعان فولاد هرمزگان تبریک گفت.

وی در تشریح این رکورد‌ها گفت: در اردیبهشت ماه یک رکورد ماهیانه تولید آهن اسفنجی توسط مدول A به میزان 83،082 تن به دست آمد که رکورد قبلی آن به میزان 81،040 تن در فروردین ماه به دست آمده بود. رکورد مهم اردیبهشت ماه نیز تولید ماهیانه آهن اسفنجی توسط هر دو مدول به میزان 163،523 تن بوده و رکورد قبلی نیز به میزان 161،620 تن در فروردین ماه کسب شده بود.

معروفخانی با اشاره به شعار تولید، مانع زدایی‌ها و پشتیبانی‌ها تصریح کرد: با تشکیل کمیته‌های تحول، موانع تولید در فولاد هرمزگان شناسایی شده است. این موانع را اگر به دودسته درون سازمانی و برون سازمانی تقسیم کنیم برای بخش درون سازمانی با ترسیم اقدامات استراتژیک و هدف گذاری‌ها، برنامه ریزی دقیقی برای رفع این موانع در دستور کار قرار دارد.

وی ادامه داد: به طور مثال در واحد احیا مستقیم در صدد هستیم با افزایش ریت تولید و کاهش توفقات، تولید آهن اسفنجی را در سال جاری به یک میلیون و 720 هزار تن برسانیم که 70 هزار تن بالاتر از ظرفیت اسمی این واحد بوده اما برای رفع موانع تولید در بخش برون سازمانی نیاز به پشتیبانی‌های سایر نهاد‌ها بوده، یکی از این موارد در حوزه برق و گاز به عنوان یکی از ارکان اصلی تولید بوده که در مقاطعی از سال با قطعی و کمبود روبرو هستیم. امید است با هدف کمک به تولید و اقتصاد مقاومتی، این پشتیبانی‌ها از فولاد هرمزگان به عنوان یک صنعت مادر صورت پذیرد و ما شاهد قطعی و کمبود نباشیم.

معروفخانی کمبود برق و گاز را از دلایل اصلی کاهش تولید و حسارت به خطوط تولید و تجهیزات دانست و تاکید کرد:البته این مانع، بر خلاف فرمایشات مقام معظم رهبری است.

مدیرعامل فولاد هرمزگان برنامه توسعه در همه واحد‌ها را از برنامه‌های اصلی فولاد هرمزگان در راستای افزایش تولید عنوان کرد.


  • بیشتر بخوانید:
روابط عمومی قوی، موفقیت سازمان را به همراه دارد

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد