دست دولت بر گلوی شرکت‌های کوچک

دست دولت بر گلوی شرکت‌های کوچک

بودجه هر ساله به سبکی نوشته می‌شود که در آن استقراض وجود داشته و به نظر می‌رسد در سال جدید، این لایحه وابسته به ماندگاری تحریم‌ها باشد.

حمزه کریمی، کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با بورس نیوز در خصوص وضعیت بازار سرمایه اظهار کرد: با توجه به اتفاقاتی که در اقتصاد رخ داده، می‌توان گفت صنایعی که ارز 4200 تومانی آنان در حال حذف شدن است می‌توانند در بازار پیشتاز باشند. گروه‌های دارویی، زراعتی و... ارتباط مستقیمی با توافقات برجام و نتایج آن دارد؛ به طوری که با انجام توافقات، در شرکت‌های وارداتی تاثیرات مثبتی نمایان خواهد شد.


  • بیشتر بخوانید: دیواری کوتاه تر از "بورس" نیست

وی ضمن اشاره بر پیش بینی رشد بازار سرمایه در آینده ادامه داد: با توجه به مدیریت جدید در بورس انتظار می‌رود با تغییرات اساسی مانند دسترسی افراد به معاملات و بازگشایی نماد‌ها روند حرکتی بورس به سمت مثبت باشد. در حال حاضر اکثر سهم‌ها نسبت P/E ارزنده‌ای دارند، به همین دلیل برای سرمایه گذاری جذاب به نظر می‌رسند.

کریمی افزود: بودجه پیشنهادی دولت به گونه‌ای طراحی شده که فشار زیادی بر شرکت‌های کوچک در آینده وارد می‌کند؛ از طرفی نیز تعداد این شرکت‌ها در کشور بسیار زیاد است. در این راستا پارامتر‌هایی نظیر تخفیف مالیاتی و خوراک پتروشیمی مطرح شده، بنابراین بودجه ارايه شده به مجلس تاثیر چندانی در صنایع کشور نخواهد داشت. در واقع بودجه هر ساله به سبکی نوشته می‌شود که در آن استقراض وجود داشته و به نظر می‌رسد در سال جدید، این لایحه وابسته به ماندگاری تحریم‌ها باشد.

این کارشناس بازار سرمایه گفت: بودجه ارايه شده در مجلس موقتی بوده و فعلا به تصویب نرسیده است؛ چه بسا که در آن اصلاحاتی انجام شود. پس باید تا زمان تایید بودجه پیشنهادی و تاثیرات قطعی آن منتظر بمانیم.

آخرین اخبار بورس و اقتصاد