قیمت انواع شیرینی در آستانه عید نوروز

قیمت انواع شیرینی در آستانه عید نوروز

راهنمای خریدایرنا نوشت: بررسی‌های میدانی نشان می‌دهد که به دلیل آزادسازی کالاهای اساسی قیمت‌گذاری برای شیرینی نداریم، بنابراین انواع شیرینی نسبت به سال‌های گذشته با توجه به کیفیت و درجه‌بندی با نرخ‌های بالاتری عرضه می‌شود.

بررسی‌های میدانی از شیرینی فروشی‌های سطح شهر نشان می‌دهد برحسب کیفیت و درجه‌بندی قیمت هر کیلوگرم شیرینی دانمارکی بین 90 تا 110 هزار تومان، پای سیب بین 100 تا 125 هزار تومان، کیک یزدی بین 70 تا 85 هزار تومان، نارگیلی و گردویی بین از 140 تا 160 هزار تومان، کشمشی و زبان بین 100 تا 120 هزار تومان، قرابیه تبریز بین 200 تا 250 هزار تومان، کراکر گردویی بین 100 تا 120 هزار تومان، کیک نوتلا بین 150 تا 168 هزار تومان، دونات بین 90 تا 110 هزار تومان، فرنتینا بین 160 تا 180 هزار تومان، مافین بین 130 تا 145 هزار تومان، تارت میوه بین 120 تا 140 هزار تومان، تارت آجیلی بین 150 تا 160 هزار تومان، شیرینی آلمانی - سويیسی بین 100 تا 120 هزار تومان، قطاب برشی بین 90 تا 110 هزار تومان، دانمارکی نوتلا بین 120 تا 140 هزار تومان، میکادو بین 100 تا 120 هزار تومان، زولبیا و بامیه بین 90 تا 110 هزار تومان، شیرینی تر بین 120 تا 135 هزار تومان، کیک تلخ بین 140 تا 155 هزار تومان، چیزکیک بین 120 تا 140 هزار تومان، ترامیسو بین 120 تا 140 هزار تومان، ناپليونی قیفی بین 120 تا 135 هزار تومان، خامه‌ای درشت بین 125 تا 135 هزار تومان، باقلوا استانبولی بین 200 تا 230 هزار تومان، ترایفل بین 120 تا 135 هزار تومان و لطیفه بین 130 تا 145 هزار تومان است.

همچنین شیرینی‌های ظرفی شب عید نیز خانگی مستطیل بین 270 تا 290 هزار تومان، خانگی ترمه بین 260 تا 280 هزار تومان، خانگی مخصوص بین 250 تا 270 هزار تومان، آلمانی بشقابی بین 250 تا 270 هزار تومان، نازک کره‌ای بین 130 تا 150 هزار تومان، نخودچی چهارپر بین 150 تا 185 هزار تومان، نخودچی لاته‌ای بین 180 تا 200 هزار تومان، برنجی مخصوص بین 130 تا 150 هزار تومان، شیرینی آلمانی بین 180 تا 195 هزار تومان به فروش می‌رسد.

به گفته «علی بهره‌مند» رییس اتحادیه قنادان تهران، با توجه به اینکه امسال به دلیل آزادسازی نرخ کالاهای اساسی، قیمت‌گذاری دستوری برای شیرینی نداریم، اما مردم می‌توانند هرگونه گران فروشی شب یلدا را گزارش کنند.

وی بر این باور است که قیمت شیرینی بر اساس کیفیت و رتبه‌بندی توسط قنادی‌ها تعیین می‌شود، انتظار می‌رود قنادان محصول باکیفیت را با قیمت‌های مناسب به دست مردم برسانند.

تمامی قنادی‌ها و شیرینی فروشی‌های کشور تحت نظارت و بازرسی بهداشتی و قیمتی مستمر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بازرگانی، اصناف کشور و اتحادیه قنادان و شیرینی فروشان کشور قرار دارند.

در صورتی که مردم درباره قیمت یا کیفیت محصولات عرضه شده در قنادی‌ها و شیرینی فروشی‌های تهران شکایتی داشته باشند، می‌توانند با شماره تلفن‌های 66944411 و 66944499 با اتحادیه قنادان مربوطه تماس بگیرند.

رییس اتحادیه قنادان تهران توصیه کرد: شهروندان از قنادی‌ها و شیرینی فروشی‌های معتبر و دارای پروانه کسب خرید خود را انجام دهند.

سال گذشته (1400) طبق مصوبه اتحادیه قنادان تهران، برای قنادی‌های درجه یک قیمت هر کیلوگرم شیرینی تر و خامه‌ای 78 هزار تومان، شیرینی دانمارکی، زبان و پاپیونی 65 هزار تومان و کیک یزدی 49 هزار تومان تعیین شده بود.

بیشتر بخوانید:

  • قیمت نجومی شیرینی در آستانه عید

35220

local_offerبرچسب‌ها:

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد