کم ریسک ترین گروه های بازار کدامند

کم ریسک ترین گروه های بازار کدامند

بازار سرمایه ما سال هاست که رشد واقعی ندارد و فقط تحت تاثیر تورم، رشد می کند و تصور می کنم این روند، تداوم خواهد داشت.

به گزارش بورس نیوز، بعد از رشد دلچسب دیروز، امروز بازار سرمایه انگار به استراحت پرداخته و شاخص کل بورس، افت 650 واحدی نشان می دهد. شاخص کل هم وزن اما، مثبت است.

مسیح زرگر خرازی کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با بورس نیوز در خصوص وضعیت بازار سرمایه بیان کرد: صحبت از تداوم رشد بازار سرمایه، کمی دشوار است. دلار مقاومت 26500 تومانی را شکسته و به نظر می رسد بعد از چندین بار رفت و برگشت تا این محدوده، این بار از این مقاومت عبور کرده و شاید تارگت بعدی دلار، مقاومت تاریخی 32 هزار تومانی باشد. به همین دلیل، تا رسیدن دلار به این محدوده، نگرانی خاصی متوجه بازار سرمایه و سهم های صادرات محور و وابسته به نرخ ارز نیست.

وی افزود: اما در میان صنایع بورسی، کمترین ریسک مربوط به سهم های گروه غذایی و دارویی است که با دلار بسیار ارزان تر (4200 تومان تا 10 هزار تومان) قیمت گذاری می شوند. چشم انداز سهم هایی هم که مشمول قیمت گذاری دستوری هستند، نگران کننده نیست. سهم هایی که مستقیما به نرخ ارز وابسته اند، ممکن است در آینده به واسطه حذف برخی سوبسیدها مثل یارانه برق، درجا بزنند.

این کارشناس بازار سرمایه در رابطه با پیش بینی وضعیت سهم های گروه بانکی و خودرویی گفت: سهم های گروه بانکی، نسبتا جذاب هستند. چرا که با افزایش نقدینگی و رشد پایه پولی، بانک ها خلق پول کرده و سودآوری بیشتری خواهند داشت. ولی به رشد خودرویی ها خوشبین نیستم و بعید است که بهبودی در وضعیت خودروسازان و کاهش زیان دهی این شرکت ها صورت بگیرد.

زرگر در خاتمه با اشاره به تغییر تیم اقتصادی و تاثیر این تغییر بر روند بازار سرمایه، اظهار کرد: شناخت چندانی از وزیر جدید اقتصاد ندارم؛ اما در مجموع به نظر می رسد کابینه دولت آنقدر ضعیف است که انتظار رشد تورم می رود و این رشد تورم، به نفع بازار سرمایه خواهد بود. بازار سرمایه ما سال هاست که رشد واقعی ندارد و فقط تحت تاثیر تورم، رشد می کند و تصور می کنم این روند، تداوم خواهد داشت.

 

بیشتر بخوانید:

سیمانی ها و بازار شفافی بنام بورس کالا 

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد