فعالیت صنوف گروه‌های شغلی یک و دو از فردا

فعالیت صنوف گروه‌های شغلی یک و دو از فردا

ريیس اتاق اصناف تهران پیرامون محدودیت های ضد کرونایی در تهران اظهار داشت: با رایزنی‌های صورت گرفته با استاندار تهران و ستاد ملی مدیریت کرونا در یک هفته اخیر، خوشبختانه امروز در ستاد ملی فعالیت گروه های شغلی یک و دو از شنبه 18 اردیبهشت مصوب گردید.

ایلنا: ريیس اتاق اصناف تهران پیرامون محدودیت های ضد کرونایی در تهران اظهار داشت: با رایزنی‌های صورت گرفته با استاندار تهران و ستاد ملی مدیریت کرونا در یک هفته اخیر، خوشبختانه امروز در ستاد ملی فعالیت گروه های شغلی یک و دو از شنبه 18 اردیبهشت مصوب گردید.

ريیس اتاق اصناف تهران پیرامون محدودیت های ضد کرونایی در تهران اظهار داشت: با رایزنی های صورت گرفته با استاندار تهران و ستاد ملی مدیریت کرونا در یک هفته اخیر، خوشبختانه امروز در ستاد ملی فعالیت گروه‌های شغلی یک و دو از شنبه 18 اردیبهشت مصوب گردید. بنابراین در شهر تهران گروه شغلی 1 و 2 می‌توانند هفته آینده با رعایت پروتکل‌های بهداشتی فعالیت نمایند و گروه های شغلی 3 و 4 همچون هفته‌های گذشته تعطیل هستند و به هیچ وجه امکان فعالیت را ندارند.

قاسم نوده فراهانی با بیان اینکه بازار بزرگ تهران و پاساژها از شنبه هفته آینده بازگشایی و مجاز به فعالیت خواهند بود، افزود: تمدید تعطیلی صنوف گروه های شغلی 3 و 4 از شنبه 18 اردیبهشت ماه آغاز و تا جمعه 28 اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت.

فراهانی با اشاره به وضعیت سخت اقتصادی صنوف اظهار داشت: با جلسات متعددی که با مسيولان مربوطه برگزار نمودیم و بیان شرایط موجود و توانایی رعایت کامل پروتکل های بهداشتی توسط اصناف، توانستیم ایشان را متقاعد به فعالیت اکثریت اصناف نماییم.

وی در خصوص رعایت پروتکل های بهداشتی در واحدهای صنفی گفت: دغدغه اصلی تمامی اصناف سلامت جامعه میباشد و در این مرحله نیز با تشدید رعایت پروتکل های بهداشتی توسط واحدهای صنفی، هم رونق اقتصادی در صنوف ایجاد میگردد و هم اصناف با تمام توان همچنان در مدیریت بیماری کرونا همراهی خواهند نمود.

ريیس اتاق اصناف تهران در پایان تاکید کرد: واحدهای بازرسی اتحادیه های صنفی و اتاق اصناف تهران نظارت مجدانه بر رعایت پروتکل های بهداشتی خواهند داشت و با متخلفین احتمالی شدیدا برخورد و به مدت 3 هفته پلمب خواهند شد.

local_offerبرچسب‌ها:

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد