قیمت انواع مرغ در پنجم خرداد 1401 به شرح زیر است:
نوع مرغ | قیمت(تومان) |
ران مرغ بدون پوست بدون دنبالچه چربی سر ساق | 63,500 |
مغز ران بدون پوست بدون استخوان | 68,500 |
ساق مرغ بدون پوست و سر ساق | 76,000 |
سینه مرغ بدون پوست، شش، گردن، بال | 78,400 |
سینه مرغ بدون پوست، شش، گردن، بال، بازو | 76,500 |
ران و سینه بدون پوست بدون دنبالچه شش گردن بال | 70,000 |
بال کبابی ساده - بدون نوک بال | 57,000 |
بازوی کبابی ساده | 44,500 |
مخلوط بال و بازو کبابی ساده | 51,000 |
فیله مرغ | 99,700 |
گردن مرغ بدون پوست | 20,000 |
شنیتسل بدون آرد | 91,200 |
جوجه چینی | - |
جوجه کباب بی استخوان و بدون بازو ساده | 91,200 |
جوجه کباب بااستخوان ساده | - |
پا چینی 10 عددی مرغ | - |
مرغ کنتاکی | - |
دل مرغ پاک کرده | 17,000 |
جگر مرغ | 13,000 |
سنگدان مرغ | 18,000 |
پای مرغ | 7,000 |
بلدرچین منجمد بسته 1000گرمی | 78,000 |
بلدرچین منجمد بسته 500گرمی | 62,000 |
بلدرچین کامل تازه(بسته 1000گرمی) | 89,000 |
مرغ کامل منجمد، بسته بندی کیسه ای (پوشش کیسه نایلونی) | - |
مرغ کامل تازه، بسته بندی کیسه ای(پوشش کیسه نایلونی) | 55,500 |
مرغ کامل تازه پاک شده، بسته بندی بشقابی | - |
تخم مرغ بسته بندی 15 عددی بسته بندی شانه های خمیری شرینگ | - |
تخم مرغ بسته 20 عددی بسته بندی شانه های خمیری شرینگ | - |
تخم مرغ بسته 12 عددی بسته بندی شانه های خمیری شرینگ | - |
تخم مرغ بسته 9 عددی بسته بندی شانه های خمیری شرینگ | - |
تخم مرغ بسته 6 عددی بسته بندی شانه های خمیری شرینگ | - |