عرضه های اولیه در روزهای سرخی بازار

عرضه های اولیه در روزهای سرخی بازار

برخی حمایت‌ها از سهم‌ها این دلگرمی و امیدواری را به سهامداران داد که هنوز قلبی در این کالبد می‌تپد و هر مقدار که حقوقی‌های سهام با دستور مجبور باشند دست بالا را داشته باشند، اما؛ حقیقی‌ها کماکان هستند.

به گزارش بورس‌نیوز، در آخرین روز معاملات بازارسرمایه نیز بورس رنگ خون داشت اما؛ با تمام افول روند شاخص که مشاهده شد ولی در مقایسه با روز گذشته خود، این فشار کمتر بود.

البته یک سوال پیش می‌آید، درحالی که بازار نیازمند چرخش نقدینگی و سرمایه گذاری است، عرضه‌اولیه‌ای مانند فسبزوار و فجهان تا حدودی نگران کننده است که چرا نشان می‌دهد ارکان و سازمان اصلا نگاهی به نقدینگی ندارند و فقط به فکر آمارسازی هستند.

با این وجود مشاهده برخی حمایت‌ها از سهم‌ها این دلگرمی و امیدواری را به سهامداران داد که هنوز قلبی در این کالبد می‌تپد و هر مقدار که حقوقی‌های سهام با دستور مجبور باشند دست بالا را داشته باشند، اما؛ حقیقی‌ها کماکان هستند.

گروه پالایشگاهی نیز رشد قابل توجهی داشت که امیدواری ها را در مورد روزهای آتی بیشتر کرد؛  برخی معتقدند که تزلزل این روزهای مبادلات ریشه در عرضه های اولیه بیش از اندازه دارد البته گروهی نیز به افزایش فروش اوراق دولتی اشاره دارند.

هر چند که در نیمه دوم بازار حمایت هایی صورت گرفت و سهام داران تلاش کردند که با جمع کردن صفوف فروش بازار به روند صعودی بازگردد اما قدرت صف های فروش بیشتر بود.

در هر صورت با توجه به بهبود مبادلات در نیمه دوم زمان بازار، این خوشبینی ایجاد شده است که شنبه هفته آتی شرایط بهتر از امروز گردد.

دلار با دور شدن برجام، گران شد

دلار باردیگر افسار حرکت را شل کرد تا کمز نوسان را به خود بگیرد و نسبت به روز گذشته افزایش نرخ داشت و در آخرین ساعات بازار، با نرخ 27 هزار و 530 تومان معامله می‌شد و البته زرنگ‌های بازار با نرخ 27 هزار و 400 تومان دلار را از دست مردم خریداری می‌کردند.

خط و نشان‌هایی که ريیس جمهور ایران کشید و مذاکرات را به ظن دلاریون دور کرد تا کل‌کل هایی که بایدن داشت نشان داد، مهم‌ترین فاکتور یا بهتر بگوییم آبکی‌ترین فاکتوری که دولت روحانی به آن بسنده کرده بود و تمام بازارها را به آن متصل کرده بود، فعلا دور از دسترس شد تا اینکه دولت جدید این تفکر را در ذهن‌ها نهادینه کند که از قیمت دلار تا شیر مرغ را نباید با معیاری به نام دلار سنجید.

سکه از رشد، جا نماند

با نگاهی به بازار سکه و طلا نیز شاهد برخی تغییرات محسوس در این بازارها هستیم چنانچه سکه رشد 100 هزارتومانی را به خود دید و با نرخ 11 میلیون و 300 هزار تومان دست به دست شد و هر سکه امامی نیز با نرخ 11 میلیون و 750 هزارتومان در بازار قیمت گذاری شده بود.

طلافروشی‌ها نیز از آب‌گل‌آلود زر می‌گیرند و هر گرم طلا را با یک میلیون و 151 هزارتومان و هر مثقال را با نرخ 4 میلیون و 990 هزارتومان خریداری می‌کنند.

انس جهانی طلا در معاملات امروز با 3.41 واحد افزایش در 1778 دلار در حال معامله است.

از شرق تا غرب

شاخص Nikkei 225 ژاپن با سقوط غیرقابل باور 200واحدی همراه همراه شد تا این شاخص به 29 هزار و 639 واحدی برسد ضمن آنکه شاخص شانگهای نیز با 14.26واحد رشد، روند نزولی روزهای گذشته خود را به فراموشی سپرد.

در بازار وال‌استریت نیز باید شاخص را اینگونه دید که نزدک با رشد 2واحدی و داوجونز با 338 واحد و البته S&P نیز با رشد 41 واحدی روزی سبز را تجربه کردند.

بیت‌کوین و رسیدن به مرزهای 44هزاردلاری

بیت کوین در آخرین روند آماری خود با رشد حدودی 1.20درصدی رشد داشته و نرخ آن 43هزار و 909 دلار بوده و در همین حدود در حال بازی بوده و شاید در پایان روند امروز شاهد بیت کوین 44 هزاردلاری هم باشیم که اصلا بعید نیست.

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد