به گزارش خبرگزاری برنا، مرکز پژوهشهای غلات این شرکت برای پایش مستمر وضعیت کیفیت آرد و نان، ضمن نمونهگیری از آردها و نانهای تولیدی کشور، این اقلام را بر اساس استاندارد 103 آرد و استاندارد 2628 انواع نان سنتی، مورد آزمایش قرار داده و نتایج آن را در قالب گزارش منتشر میکند که بر اساس این گزارش، در سه ماه ابتدای سال جاری، کیفیت انواع آرد و نان در سراسر کشور منطبق با استانداردهای موجود بوده و از وضعیت مطلوب برخوردار است.
در این بررسی، نمونه انواع آردهای تولیدشده در کشور بر اساس پراکنش جغرافیایی، مورد آزمایشهای تخصصی قرار گرفتهاند و نتایج آزمایشها که با توجه به درصدهای موجود رطوبت، خاکستر در ماده خشک، پروتيین، گلوتن مرطوب و ابعاد و اندازه ذرات استخراج شدهاند، نشاندهنده محدوده مجاز استاندارد 103 و دامنه 28 و 29 است که بیانگر کیفیت خوب این محصول برای مصرف واحدهای نانوایی سنتی در سراسر کشور است.
نتایج ارزیابی کارشناسی مرکز مذکور از کیفیت نانهای سنتی شامل سنگگ، بربری، تافتون و لواش در سه ماهه نخست سال 1401 مطلوب اعلام شده که بر مبنای آن، کیفیت نانهای تولیدی کشور با استاندارد 2628 منطبق بوده و با قرار گرفتن میانگین نمره کیفیت در محدوده 86 تا 100 از وضعیت مطلوبی برخوردارند.
انتهای پیام/