توضیحات شرکت سمیکو درباره خواسته مخاطبان فارس من

توضیحات شرکت سمیکو درباره خواسته مخاطبان فارس من

در پی ثبت تقاضای « لزوم رسیدگی به وضعیت شرکت سمیکو و ورود آن به بورس» توسط مخاطبان فارس،‌ توضیحاتی از سوی شرکت مزبور ارايه شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، تعداد 1344 نفر از مخاطبان سامانه «فارس من» با ثبت موضوع «لزوم رسیدگی به وضعیت شرکت سمیکو و ورود آن به بورس»، اعلام کردند: «متاسفانه کارگران و کارمندان و بازنشستگان گروه خودروسازی سایپا طی چند سال با کسر درصدی از حقوق ماهانه خود قرار بود سهامدار شرکت سرمایه‌گذاری کارکنان سایپا شوند و بتوانند بعد از چند سال از ماحصل رنج و تلاش خود سرمایه‌ای کوچک بعد از بازنشستگی داشته باشند، اما از سال‌ها پیش با وعده‌های مدیران آن شرکت هنوز این شرکت وارد بورس نشده و رقمی معادل ماهانه 14 میلیارد از کارگران این گروه خودروسازی کسر می‌شود، ولی بابت فعالیت‌های آن مجموعه هیچ توضیحی به سهامداران خرد داده نمی‌شود و تنها با وعده و وعید هرساله مدیران ارشد گروه خودروسازی سایپا ادعای ورود به بورس را می‌کنند.

به همین منظور کارگران گروه خودروسازی سایپا و بازنشستگان آن مجموعه تقاضای عاجزانه دارند که به وضعیت صورت‌های مالی و نحوه فعالیت آن شرکت در خصوص سرمایه کارگران خرد و وضعیت بلاتکلیف سرمایه اندک کارگران گروه خودروسازی سایپا که در شرکت سمیکو بلوکه شده و مدیران آن با عدم جواب دادن سوالات و ابهامات موجود به سهامداران و نمایندگان آن‌ها مانع ورود آن به بورس می‌شوند درخواست بررسی به وضعیت آن مجموعه را دارند».

در پی این تقاضای مخاطبان فارس من، توضیحاتی به شرح زیر از سوی شرکت سمیکو ارايه شد.

ضمن تبریک سال نو و آرزوی موفقیت برای شما در سال 1400، پیرو درج مطلبی تحت عنوان "لزوم رسیدگی به وضعیت شرکت سمیکو و ورود آن به بورس" در بخش "فارس من" مطالب زیر جهت تنویر مخاطبان محترم آن رسانه به حضورتان ارسال می‌شود.

لطفا دستورات لازم را جهت انتشار آن صادر فرمايید:

در خصوص موارد طرح شده در گزارش منتشر شده بخش "فارس من" موارد زیر جهت انتشار و تنویر مخاطبان محترم آن رسانه ارايه می‌شود:

1- در راستای تکالیف مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده که در تاریخ 4 تیرماه سال 1399 برگزار شد، هیيت مدیره مکلف شد اقدامات لازم جهت ورود به بازار سرمایه را انجام دهد. در همین راستا با تعریف پروژه‌ای در این خصوص و استفاده از کلیه ظرفیت‌های موجود، اقدامات لازم تعریف و آغاز شد.

2- پس از انجام مراحل کارشناسی، اقدام به برگزاری جلسات متعدد با سازمان محترم بورس و اوراق بهادار، شرکت های فرابورس ایران، سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و همچنین مشاوران پذیرش صورت پذیرفت.

3- در ابتدا با پذیرش این شرکت در بازار های اصلی فرابورس مخالفت شد، اما با پیگیری های متعدد و رفع موانع، مقرر شد اقدامات لازم جهت ارسال پرونده به هیيت محترم پذیرش فرابورس صورت پذیرد. در این مرحله اقدامات لازم در دستور کار قرار گرفت و در حال حاضر پرونده شرکت جهت بررسی و انجام امور کارشناسی به شرکت فرابورس ارسال شده و موضوع بطور مستمر از سوی این شرکت در حال پیگیری است.

4- این شرکت از سال 1398 کوشیده است تا با اطلاع رسانی های به موقع و بارگذاری اطلاعات شرکت از قبیل صورت های مالی، بازدهی سبد سرمایه گذاری ها و ارزش خالص دارايی ها در تارنمای شرکت و همچنین برگزاری جلسات متعدد با نمایندگان محترم سهامداران (3 ماه یکبار) شفافیت در شرکت را به حداکثر برساند. با بررسی صورتهای مالی این شرکت جهش در سودآوری از سال مالی 1398 به بعد بطور کامل مشهود است.

انتهای پیام/ب

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد