کاهش 973 واحدی شاخص بورس تهران

کاهش 973 واحدی شاخص بورس تهران

شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز با کاهش 973 واحد همراه شد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، بورس اوراق بهادار تهران امروز هم در روند رو به کاهش قرار گرفت، به گونه‌ای که شاخص کل در ابتدای ساعات معاملات همزمان با خبر جلسه ريیس سازمان بورس و ريیس کل بانک مرکزی رو به افزایش نهاد، اما از میانه بازار روند کاهشی به خود گرفت به گونه‌ای که در پایان معاملات با کاهش 972 واحد دیگر به رقم یک میلیون و 438 هزار و 444 واحد رسید.

همچنین شاخص کل با معیار هموزن امروز با کاهش 2841 واحد به رقم 388 هزار و 290 واحد رسید. ارزش بازار در بورس تهران به بیش از 5 میلیون و 463 هزار میلیارد تومان رسید.

معامله گران امروز بیش از 4.3 میلیارد سهام، حق تقدم و اوراق مالی در قالب 283 هزار فقره معامله و به ارزش 2711 میلیارد تومان دادوستد کردند.

امروز شاخص کل و شاخص قیمت با نگاه وزنی - ارزشی 7 صدم درصد کاهش یافت، این دو شاخص با معیار هموزن 72 صدم درصد افت کردند. شاخص آزاد شناور یک دهم درصد کاهش یافت، شاخص بازار اول بورس 22 صدم درصد افت کرد و شاخص بازار دوم بورس 11 صدم درصد رشد کرد.

امروز نمادهای پتروشیمی خلیج فارس، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، پتروشیمی نوری، پالایش نفت اصفهان و پالایش نفت بندرعباس بیشترین اثر افزایشی بر شاخص بورس را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ داشتند و برعکس نمادهای ملی مس و فولاد کاوه جنوب بیشترین اثر کاهشی بر شاخص بورس را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ داشتند.

امروز در فرابورس هم شاخص کل با 55 واحد کاهش به رقم 18 هزار و 818 واحد رسید. ارزش بازار اول و دوم فرابورس ایران به بیش از یک میلیون و 40 هزار میلیارد تومان رسید.

ارزش بازار پایه فرابورس 345 هزار میلیارد تومان شد. معامله گران امروز در فرابورس ایران بیش از 1.6 میلیارد سهام، حق تقدم و اوراق مالی در قالب 133 هزار فقره معامله و به ارزش 12 هزار و 185 میلیارد تومان دادوستد کردند.

امروز نماد پخش البرز بیشترین اثر افزایشی بر شاخص فرابورس را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ داشته و نمادهای صنعتی مینو، برق دماوند، سرمایه‌گذاری میراث فرهنگی، اعتباری ملل، برق عسلویه مپنا و بانک دی بیشترین اثر کاهشی بر شاخص فرابورس را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ داشته‌اند.

به گزارش فارس، امروز جلسه مشترک بین مجید عشقی ريیس سازمان بورس و علی صالح آبادی ريیس کل بانک مرکزی در محل این بانک برگزار شد. طبق خبرهایی که از این جلسه منتشر شده،‌قرار بر این شده است که نرخ سود بین بانکی با سیاست بانک مرکزی کنترل شود و این نرخ از کریدور 21 درصد بالاتر نرود.

همچنین نرخ سود بانکی طبق قول مسيولان در روزهای آینده رو به کاهش بگذارد.

بر اساس گفته مسيولان در این نشست اعلام شده است 320 هزار میلیارد تومان از منابع شرکت‌ها در شبکه بانکی رسوب کرده که در صورت کاهش نرخ بهره بین بانکی بخشی از این سپرده‌ها صرف سپرده‌گذاری و رونق تولید در شرکت‌های بورسی خواهد شد.

انتهای پیام/‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد