به نقل از تجارتنیوز، قیمت انواع گوشت قرمز در 18 اردیبهشت 1401 به شرح زیر است:
قیمتها به تومان است (تحلیل بازار) :
راسته با استخوان گوسفندی
159,000
ران کامل ممتاز گوسفندی
172,000
کف دست گوسفندی با ماهیچه
158,000
ران پاک کرده گوساله
166,000
سر دست پاک کرده گوساله
165,000
گردن گوسفندی
133,000
قلوگاه گوساله
147,000
گردن گوساله
129,000
قلم گوساله
16,000
سردست گوسفندی
131,000
ماهیچه گوساله
163.000
دمبالیچه گوسفندی
89,000
نیم شقه سردست گوسفند
128.000
شقه لاشه گوسفندی
129,000
نیم شقه ران گوسفندی
135,000
به نقل از ایسنا، هنوز هم موضوع گرانیها در حال سرعت گرفتن و تاخت و تاز است و می طلبد مسيولان به جوانان میدان داده و بها دهند تا شاید با ایدههایشان گرهای از مشکلات باز کنند نه اینکه چوب لای چرخشان کنند. حتی بی توجهی هم ذوقها را کور میکند و ممکن است تراوشی صورت نگیرد.
مدیرعامل شرکت کلید تجارت طلایی همدان اعلام کرد: ما به دنبال افزایش قیمت گوشت قرمز بودیم اما مسيولان همدان حمایت نکردند.
افشین نادری، در توضیح این مطلب بیان کرد: حدود دو سال پیش با چالش گرانی گوشت قرمز و حذف آن از سفره مردم مواجه شدیم بنابراین به دنبال شناسایی نقاط محروم استان و پیگیری معضلات دامداران سنتی و بها ندادن به نژاد گوسفند همدان رفتیم و در این راستا نرم افزار جامع مدیریتی در زمینه زنجیره تولید تا توزیع گوشت قرمز طراحی شد.
وی با بیان اینکه ما به دنبال مدیریت کسب و کارهای خرد و خانگی هستیم، ادامه داد: در این نرم افزار درصددیم دامداران سنتی را در مسیر درست هدایت کنیم تا از این طریق میزان خوراک، زمان زایش و … گوسفندان مشخص شود و دامداران خرد و خانگی برای درمان دامهایشان حمایت شوند چراکه طبق آمارهای به دست آمده 40 درصد تلفات در این حوزه دیده میشود.
نادری افزود: با افزایش بهره وری دام و مدیریت تلفات، هزینه و عرضه و تقاضا به دنبال کاهش قیمت گوشت قرمز بین 20 تا 30 درصد هستیم بنابراین بر روی 37 روستای محروم استان مطالعه انجام شده و به دنبال زنجیره سازی هستیم.
وی اضافه کرد: در این راستا به دنبال راه اندازی کشتارگاه سنتی نیز هستیم که عنوان شد در همدان ممنوع است این در حالیست که در سایر استانها مجوز راه اندازی صادر می شود تا از قاچاق کشی جلوگیری به عمل آید بنابراین مطالعه ای بر روی کشتارگاه های صنعتی استان انجام دادیم و متوجه شدیم همه مشکل دارند و به جز صالح آباد، مابقی با 10 درصد ظرفیت کار می کنند و ناراحت هستند.
نادری با بیان اینکه به دنبال تخطیگری نیستیم بلکه به دنبال تسهیل گیری هستیم، خاطرنشان کرد: ما حتی به دنبال بسته بندی و توزیع گوشت در پشت قصابی ها و فروشگا ها هستیم تا گوشت سالم و ارزان قیمت عرضه کنیم در واقع برنامه مدیریت هوشمند چرخه تولید را درنظر داریم.