مواد غذایی منجمد مدرن، ارزان‌تر از روش‌های سنتی هستند

مواد غذایی منجمد مدرن، ارزان‌تر از روش‌های سنتی هستند

در روش صنعتی که در این سال‌ها در شرکت‌های بزرگ مواد غذایی منجمد جهان و همچنین در ایران توسط «پمینا» به کار گرفته می‌شود، مواد غذایی با قرار گرفتن در تونل انجماد و در دمای منفی 40 درجه سانتی گراد، در زمان بسیار کوتاهی منجمد می‌شوند که به آن روش «انجماد فوق سریع» یا IQF گفته می‌شود.
در روش صنعتی که در این سال‌ها در شرکت‌های بزرگ مواد غذایی منجمد جهان و همچنین در ایران توسط «پمینا» به کار گرفته می‌شود، مواد غذایی با قرار گرفتن در تونل انجماد و در دمای منفی 40 درجه سانتی گراد، در زمان بسیار کوتاهی منجمد می‌شوند که به آن روش «انجماد فوق سریع» یا IQF گفته می‌شود.

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد