شناسایی ژن تقویت کننده رشد غلات توسط دانشمندان چینی

شناسایی ژن تقویت کننده رشد غلات توسط دانشمندان چینی

نشریه مجازی «ساینس مگزین» در مقاله روز جمعه اعلام کرد، دانشمندان چینی ژنی را شناسایی کردند که دستکم تا 30 درصد موجب...

به گزارش خبرگزاری برنا، براساس اطلاعات منتشر شده در مجله «ساینس مگزین» ژن بازدهی بالایی که OsDREB1C نامگذاری شده است دستکم تا 30 درصد موجب تقویت رشد غلات می شود و به طور مشخص در برنج زمان رشد را نیز کوتاه می‌کند.

براساس اطلاعات سرپرست وبینار «ژو» از تیم تحقیقاتی علوم کشاورزی آکادمی چین، این ژن می تواند همزمان موجب بهبود ظرفیت فتوسنتز و استفاده موثر از نیتروژن در برنج شود.

این محقق چینی گفت، آزمایش ها بر روی این ژن در دانه های برنج از سال 2018 در پکن، سانیا از استان هانیان و هانگژو مرکز استان ژنجیان انجام شده است.

براساس این تحقیقات، رشد برنج 13 روز زودتر از زمان همیشگی به پایان می رسد و این ژن همچنین در رشد و کاهش زمان شکوفایی در گندم نیز موثر است.

تخمین زده می شود ظرفیت تولید برنج، گندم و ذرت در چین با بیش از 20 درصد رشد تا سال 2030 به آماده کردن مواد غذایی برای یک میلیارد و 450 میلیون نفر در این کشور کمک کند.

درمجموع این کشف به ویژه در زمان گذراندن چالش‌های دوران پس از همه‌گیری ویروس کرونا و تغییرات اقلیمی که منجر به کمبود موادغذایی در سراسر جهان شده است بسیار موثر و مفید خواهد بود.

انتهای پیام/

local_offerبرچسب‌ها:

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد