جهانگیری: با زحمت، مانع فروپاشی اقتصاد شدیم
جماران: اسحاق جهانگیری عصر امروز(چهارشنبه) در جلسه ای در خصوص مسایل مربوط به فرش دستباف کشور با اشاره به جایگاه صنعت فرش در صادرات غیرنفتی کشور با ارايه توضیحاتی در خصوص قوانین سختگیرانه برای صادرکنندگان و تجار در یکی دو سال اخیر گفت: دولت بعد از سال 1397 که تحریم های جدی از سوی آمریکا اعمال شد برای اداره اقتصاد کشور نیازمند اتخاذ سیاست های تجاری مناسب با اوضاع شد هر چند ما طرفدار استقرار این سیاست ها نبودیم چنان که از برنامه سوم توسعه هیچ مانع اداری جز تعرفه برای واردات و صادرات وجود نداشت و این از افتخارات کشور بود.
دکتر جهانگیری با بیان اینکه تلاش ما در این برهه حساس برای اداره کشور کاستن از میزان تقاضای ارز در بازار بود، گفت: مکرر گفته ام در زمان لازم در این خصوص صحبت خواهم کرد اما عده ای با بی انصافی حرف هایی می زنند که موجب سرخوردگی مدیران کشور می شود. در جنگ اقتصادی که تلاش کرده ایم با چنگ و دندان مانع از فروپاشی اقتصاد کشور شویم برخی فرصت را غنیمت شمرده و انتقادهای ناروایی مطرح می کنند.
معاون اول رییس جمهور گفت: در این دوره واردات بیش از دو هزار پانصد ردیف تعرفه ای ممنوع شد که تنها یک مورد آن خودرو بود که به تنهایی می توانست تقاضای ارز را به شدت بالا ببرد. این یک واقعیت است که هیچ کس در این مقطع نمی تواند بگوید که ما صادرات می کنیم و مابه ازای آن را به اقتصاد کشور برنمی گردانیم.
دکتر جهانگیری تصریح کرد: ممکن است این سیاست ها در بخش های دیگری فشار ایجاد کرده باشد، به ویژه زندگی مردم دشوارتر شده است اما ما توانستیم از این مقطع سربلند بیرون بیاییم آن هم در شرایطی که آمریکایی ها فکر می کردند در همان شوک اول اقتصادی قیمت ارز در ایران سرسام آور شده و اقتصاد کشور به فروپاشی می انجامد.
معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه به آینده کشور خوشبین هستم، گفت: رییس جمهور و تیم جدیدی که درآمریکا بر سر کار آمدند فهمیده اند که سیاست فشار حداکثری سیاستی شکست خورده است و مجبور هستند در برابر ملت بزرگ ایران با زبان احترام و منطق سخن بگویند، بهتر نتیجه می گیرند.
دکتر جهانگیری تاکید کرد: سیاست هایی که در جنگ اقتصادی تنظیم و اجرا شد باید متناسب با شرایط جدید اصلاح شوند همینطور سیاست های مرتبط با واردات و صادرات کشور تصحیح خواهد شد.
درک ناقص ريیس مجلس از اقتصاد ایران
روزنامه «جهانصنعت» طی یادداشتی با عنوان درک ناقص رییس مجلس از اقتصاد در شماره امروز خود نوشت: آقای محمدباقر قالیباف حالا دیگر رییس یکی از قوای سهگانه ادارهکننده کشور شده و از نظر سطح مسوولیت با قال...
بیم و امید اقتصاد ایران در سال 1400
صفهای طولانی، گرانی و کمبود کالاهای خوراکی در بازار و افزایش چند صد درصدی قیمت میوهها تنها بخشی از آن چیزی است که بر سبد معیشتی خانوادهها در سال 99 گذشت. در حالی که آخرین روزهای سال 99 در حال سپری ...
یک پیشبینی از اقتصاد ایران در سال 1400
«اول از هرچیز باید گفت که وضعیت اقتصاد ایران در سال 1400 به عوامل مختلفی بستگی دارد که بخش عمدهای از این عوامل در اختیار ما به عنوان تحلیلگران و پیشبینیکنندگان نبوده و نیست. در مجموع میتوانیم به ...
جهانگیری: ارز 4200تومانی موفق بود
معاون اول ريیس جمهور گفت: یکی از سیاستهای دولت تعیین ارز با نرخ ترجیحی 4200 تومانی برای تامین کالاهای اساسی بود تا اقلام و کالاهای مورد نیاز مردم با قیمت مناسب در اختیار آنها قرار گیرد و این سیاست در...
کاهش بی سابقه سهم مردم و دولت از اقتصاد ایران
کاهش بی سابقه سهم مردم و دولت از اقتصاد ایران
جهانگیری: شعار حذف ارز 4200 باعث گرانی شد
جهانگیری گفت: بخشی از گرانی اخیر ناشی از اظهار نظرها و شوکی بود که درباره ی نرخ ارز سال آینده، ایجاد کردند و اظهارات برای تسویه حسابهای سیاسی باعث صدمه به زندگی مردم می شود.
جهانگیری: دلیل کمبود روغن تنشهای روانی است
معاون اول ريیسجمهور گفت: افزایش قیمت روغن به دنبال برخی تنشهای روانی ایجاد شده است اما هیچ منطق و دلیلی برای کمبود روغن در کشور وجود ندارد.
جهانگیری: توانستیم تحریمها را کماثر کنیم
اسحاق جهانگیری گفت: هیچکس نمیتواند منکر این شود که مردم در سختی قرار دارند. ما همان مدیرانی هستیم که توانستیم در مقطعی تحریمها را کماثر و در برخی موارد بیاثر کنیم و این سیاست همچنان دنبال میشود.
خروج عراق از عمق استراتژیک اقتصاد ایران
روابط ایران و همسایه غربی حالا وارد دوران جدیدی شده است. با مشخص شدن سیاستهای دولت جدید عراق در قبال ایران، جهتگیریها در حال روشن شدن است.
جهانگیری: واردات کالاهای اساسی نباید متوقف شود
جلسه بررسی راهکارهای تامین ارز مورد نیاز دارو و کالاهای اساسی عصر امروز(دوشنبه) به ریاست معاون اول رییس جمهور برگزار شد.
جهانگیری: حذف ارز دولتی تصمیم درستی است
هیچ دولتی در هنگامه جنگ اجازه نمیدهد ارزاق و کالاهای اساسی مردم گران به دست آنها برسد.
پیشبینی صندوق بینالمللی پول درباره اقتصاد ایران
طبق برآورد صندوق بینالمللی پول، رشد اقتصادی ایران پس از سه سال مثبت خواهد شد.
راغفر: آمدن بایدن تاثیری در اقتصاد ایران ندارد
راغفر، استاد اقتصاد دانشگاه گفت: کسانی که اصرار به برداشته شدن تحریمها دارند به منزله این است که اصرار دارند ما نفت بیشتری بفروشیم. به هر میزان که وابستگی ما به فروش نفت بیشتر میشود قدرت ما برای چان...
صدای شکستن استخوان اقتصاد ایران را بشنوید!
روزنامه «جهانصنعت» طی یادداشتی در شماره امروز خود با عنوان صدای شکستن استخوانهای اقتصاد ایران را بشنوید نوشت: خبر سیلی زدن یک عضو مجلس قانونگذاری ایران به سربازی که میخواست سد راه این عضو مجلس یازد...
در حال بارگیری...