پیش‌بینی بورس یک تیر / روند صندوق‌های دولتی تغییر می‌کند؟

پیش‌بینی بورس یک تیر / روند صندوق‌های دولتی تغییر می‌کند؟

کارشناس بازار سرمایه درباره پیش‌بینی بورس گفت: در حال حاضر بازار در فاز نوسانی رفته و ترس در آن غالب شده است و باید فروشنده‌ها سهم‌های خود را بفروشند که بازار بتواند روند بگیرد اما روند بازار فارغ از دو تا سه روز آینده به نظر می‌رسد تا یکی دو ماه آینده معقول‌تر نسبت به حال شود و مثبت پیش برود

به گزارش تجارت‌نیوز، بازار سرمایه بعد از انتخابات و ریاست جمهوری و مشخص شدن ريیس جمهور جدید، در دو روز گذشته مثبت پیش رفت اما فقط رنگ شاخص کل سبز بود و دیگر شاخص‌های بازار مثل حجم معاملات و ارزش معاملات رضایت‌بخش نبودند. امروز نمادهای بانکی و برخی از تک سهم‌های پالایشی و پتروشیمی روندی مثبت را در بازار داشتند.

محمد باقر خادمی کارشناس بازار سرمایه درباره موثر نبودن روند مثبت نمادهای پالایشی و بانکی بر صندوق پالایشی یکم و دارایکم گفت: در حال حاضر ترس اصلاح و ریزش دوباره در بازار وجود دارد اما اگر در یک دوره‌ای نمادهای خودرویی و بانکی معاملات خوبی را داشته باشند و این اطمینان را بدهند که احتمال ریزش در آن‌ها کم است روند صندوق‌های دولتی هم مثبت خواهد شد. وی افزود: به دلیل آنکه اعتماد دیرتر به به صندوق‌های دولتی برمی‌گردد باید منتظر روند مثبت آنها به شرط معاملات قانع کننده نمادهای بانکی و پالایشی باشیم.

خادمی در بخش دیگری از این مصاحبه به تاثیر مهم نرخ سود بین بانکی در بازار سرمایه اشاره کرد و گفت: عامل اصلی ریزش بازار تغییرات نرخ بهره بین بانکی در سال گذشته بوده است که که ابتدا تا 8 درصد آن را پایین آوردند و دوباره تا 24 درصد بالا بردند و همین موضوع در روند منفی بازار موثر واقع شد.وی افزود: نرخ سود بین بانکی به دلیل آنکه p/e بازار را مشخص می‌کند از اهمیت زیادی برخوردار است.

این کارشناس بازار درباره پیش‌بینی بازار فردا یک تیر 1400 گفت: در حال حاضر بازار در فاز نوسانی رفته و ترس در آن غالب شده است و باید فروشنده‌ها سهم‌های خود را بفروشند که بازار بتواند روند بگیرد. خادمی می‌گوید: روند بازار فارغ از دو تا سه روز آینده به نظر می‌رسد تا یکی دو ماه آینده معقول‌تر نسبت به حال شود و مثبت پیش برود

اخبار مرتبط با پیش‌بینی بورس را هر روز ساعت 17 در صفحه پیش‌بینی بورس تجارت‌نیوز بخوانید.

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد