واگذاری سهام عدالت 120هزار اموات/ مرحله اول مجامع 14شرکت استانی سهام عدالت برگزار شد

واگذاری سهام عدالت 120هزار اموات/ مرحله اول مجامع 14شرکت استانی سهام عدالت برگزار شد

مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اظهار داشت: تاکنون سهام عدالت اموات به 120هزار وارث واگذار شده است و با توجه به اینکه در شرایط کرونا قرار داریم، امکان مراجعه حضوری...

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایلنا، حسین فهیمی در نشست خبری امروز با اشاره به آغاز انتخابات تعیین هیات مدیره شرکت‌های سهام عدالت در استان‌ها اظهار داشت: این انتخابات از نیمه اردیبهشت ماه، آ‌غاز و تا نیمه خردادماه ادامه خواهد داشت.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه تکلیف آرای سه میلیون متوفی که در گروه سهامداران غیرمستقیم قرار دارند و هنوز سهام آنها به وراث واگذار نشده است، اظهار داشت: واگذاری سهام عدالت اموات به وراث نیاز به گواهی انحصار وراثت دارد و هنوز بسیاری از مشمولان و وراث در این مرحله هستند و تعداد کمی از وراث گواهی انحصار وراثت را دریافت کردند و فعلا مشخص نیست وراث این سه میلیون نفر متوفی چه کسانی هستند. بنابراین امکان انتقال سهام وجود ندارد.

مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی با اشاره به میزان واگذاری سهام عدالت به اموات به وراث گفت: تاکنون سهام عدالت اموات به 120هزار وارث واگذار شده است و با توجه به اینکه در شرایط کرونا قرار داریم، امکان مراجعه حضوری برای واگذاری سهام عدالت اموات وجود ندارد. در حال طراحی سامانه‌ای با لینک تمام دستگاه‌های مربوطه هستیم که کلیه مراحل واگذاری برخط و الکترونیکی انجام شود.

فهیمی ادامه داد: بنابراین در این مرحله سه میلیون سهامدار عدالت فوت شده از انتخابات هیات مدیره شرکت‌های استانی سهام عدالت حذف می‌شوند. به استسنثای 120هزار نفری که سهام آنها به وراث واگذار شده است.

وی در پاسخ به سوالی دیگر مبنی بر جداسازی انتخابات دو استان البرز و تهران گفت: استان‌های تهران و البرز از یکدیگر تفکیک شدند و مراحل ثبت سرمایه انجام شده و این دو استان هم انتخابات جداگانه خواهند داشت.

مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی با بیان اینکه امیدواریم در این انتخابات اکثریت برای تعیین هیات مدیره نقش داشته باشند و نه اقلیت، ادامه داد: مجمع اول 14 استان در سال 99 برگزار شده، اما حد نصاب لازم در این مجامع حاصل نشده و مجمع دوم با هر تعداد سهامدار برگزار می‌شود. از تمام سهامداران دعوت می‌کنیم با سجامی شدن در احراز هویت در این مجامع شرکت کنند تا با اکثریت آرا کاندیدای مورد نظر و دارای صلاحیت انتخاب شود.

فهیمی با بیان اینکه احراز هویت بر اساس قوانین و مقررات مبارزه با پولشویی برای هر شخص الزامی است و هر فردی بابت خدماتی دریافت می‌کند باید احراز هویت شده باشد، اظهار داشت: اساس احراز هویت در سامانه سجام بر حداقل‌های استانداردهای مبارزه با پولشویی طراحی شده، اما همین مقدار هم قابل اتکا برای دریافت اطلاعات و راستی‌آزمایی‌ها است.

وی ادامه داد: البته همچنان امکان احراز هویت و سجامی شدن به صورت حضوری وجود دارد که امکان آن را در شرایط کرونا توصیه نمی‌کنیم، اما افراد می‌توانند با مراجعه به دفاتر کارگزاری‌ها، شعب منتخب بانک‌ها و دفاتر پیشخوان احراز هویت و سجامی شوند.

فهیمی در پاسخ به سوالی دیگر مبنی بر شرایط سنی افراد برای کاندیدا شدن در این انتخابات گفت: هر فرد باید دارای حداقل مدرک کارشناسی باشد که افراد 22 سال معمولا موفق به دریافت مدرک کارشناسی شده‌اند.

وی تاکید کرد: تنها افراد با تحصیلات مرتبط مانند مدارک دانشگاهی اقتصادی مدیریتی حسابداری و مالی می‌توانند در این انتخابات شرکت کنند، مگر اینکه سوابق اجرایی در این حوزه را داشته باشند. بنابراین در هنگام ثبت‌نام در سایت ستان باید مدارک مرتبط دانشگاهی یا سوابق اجرایی را بارگذاری کنند.

local_offerبرچسب‌ها:

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد