قیمت سوسیس و کالباس از گوشت فراتر رفت

قیمت سوسیس و کالباس از گوشت فراتر رفت

همپای افزایش قیمت گوشت و مرغ، قیمت فرآورده‌های این محصولات هم به‌شدت افزایش یافته و حتی از آن‌ها پیشی گرفته است. مشاهدات میدانی خبرنگاران همشهری نشان می‌دهد قیمت بعضی از برند‌های سوسیس و کالباس از کیلویی 250هزار تومان فراتر رفته و در مواردی تا 270هزار تومان رسیده است.

روزنامه همشهری: همپای افزایش قیمت گوشت و مرغ، قیمت فرآورده‌های این محصولات هم به‌شدت افزایش یافته و حتی از آنها پیشی گرفته است. مشاهدات میدانی خبرنگاران همشهری نشان می‌دهد قیمت بعضی از برندهای سوسیس و کالباس از کیلویی 250هزار تومان فراتر رفته و در مواردی تا 270هزار تومان رسیده است.

شتاب افزایش قیمت فرآورده‌های گوشتی نیز با رشد قیمت گوشت و مرغ طی امسال بیشتر شده و برندهای شناخته‌شده و برتر در حوزه تولید این محصولات به دلیل افزایش هزینه تولید، بهای تولیداتشان را دست‌کم 30درصد افزایش داده‌اند. سال گذشته قیمت انواع ممتاز این محصولات به مرز 200هزار تومان در هر کیلوگرم نزدیک شد و حالا به نظر می‌رسد مرز بعدی 300هزار تومان باشد.

میکايیلیان، گوشتیران، 202، شام‌شام و سولیکو کاله معروف‌ترین برندهای تولیدکننده فرآورده‌های گوشتی در کشور هستند، اما نگاهی به یخچال سوپرمارکت‌ها نشان می‌دهد بیش از 20نام بزرگ و کوچک دیگر نیز در این زمینه فعالند و این حاکی از وجود تقاضا در بازار این محصولات است. قیمت هر کیلو راسته با استخوان گوسفندی در حال حاضر بین 150 تا 170هزار تومان است و معلوم نیست بازار فرآورده‌های گوشتی کشش افزایش قیمت بیش از این را دارد یا خیر.

local_offerبرچسب‌ها:

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد